Marco (42): ‘Ik hou van mijn vrouw, maar heb niet genoeg aan haar alleen’

In een editie van de LINDA.man deed Marco zijn verhaal over zijn huwelijk met Maartje (38) en vertelt hij over hoe hij vreemd ging met zijn collega Fleur.

De eerste keer dat hij ontrouw was met Fleur, bereidde Maartje de verjaardag van hun driejarige dochter voor.

Marco vond het saai

Marco voelde zich niet schuldig. Ook niet in de weken na de eerste keer, toen hij nog een paar keer bij Fleur in bed belandde en tussendoor stomende appjes met haar uitwisselde. “Ik vond het sáái geworden met Maartje. Plat gezegd: ik wilde weer eens een ander kutje proeven”, vertelt hij in LINDA.man.

Liegen en bedriegen

Inmiddels heeft Marco geen verhouding meer met zijn collega. Maartje heeft hij niets over de affaire verteld. “De sex was geweldig, maar het liegen en bedriegen vond ik klote. Het kostte me bakken met energie om het verborgen te houden.”

Therapie

Daarnaast vroeg hij zich af of dit wel het leven was dat hij wilde en ging hij met zijn vrouw in therapie om hun relatievragen te beantwoorden. “De hamvraag: hoe houd ik het vol, een leven lang sex met slechts één vrouw?”

Benieuwd naar de rest van het verhaal van Marco en wat experts te zeggen hebben over waarom mannen vreemdgaan? LINDA.man “ZALIG ZIJN ZIJ DIE KOKEN” ligt sinds woensdag 6 november in de winkel en bestel je hier.

De namen in bovenstaand artikel zijn wegens privacyredenen gefingeerd.

Bron: LINDA