Martien Meiland op zoek naar de man van zijn dromen.

Het is geen geheim dat de relatie tussen Martien en Erica Meiland eerder platonisch is. De twee hertrouwden en stapten in het avontuur van Chateau Meiland. Ook in België kennen ze de Meilandjes ondertussen. Daar gaf de extravagante kasteelheer een openhartig interview aan het weekblad Dag Allemaal. En in dat interview had Martien het uitgebreid over zijn liefdesleven.

Martien werd de kleren van het lijf gevraagd, ook over zijn liefdesleven. Op zijn veertigste ontdekte Martien dat hij op mannen viel en scheidde van Erica. Hij dompelde zich onder in de gayscene in Amsterdam, maar kwam er algauw achter dat dit gejaagde en chaotische leven niets voor hem was. Hij hertrouwde met Erica, maar hun relatie is eerder platonisch. Het weekblad wilde wel eens weten hoe het nu staat met zijn liefdesleven?

De vraag die op iedereens lippen brandt, is uiteraard of Martien al een knappe Fransman aan de haak geeft geslagen. Daarover zei Martien: “Op dit moment is dat niet aan de orde. Er zijn wel duidelijke afspraken over gemaakt. Mocht ik mijn droomman vinden, dan moet de rest van het gezin hem eerst goedkeuren. Ze moeten die persoon ook leuk en gezellig vinden. Maar tot nu toe heb ik daar nog helemaal geen tijd voor gehad.”

De kasteelheer meent ook te weten waarom Chateau Meiland zo in de smaak valt bij het publiek. “Onze authenticiteit is ons succes. Wij zijn geen acteurs, hé. Als gasten hier na een paar dagen weer in hun auto stappen, zeggen ze dikwijls: ‘Martien en Erica, het was net of wij gewoon in de serie zaten, jullie zijn gewoon jezelf’. Wij zijn geen act. Het zou vreselijk zijn als we dat moesten doen.”

Bron: RTL Boulevard