Meisje van 10 mag eindelijk van grootste waterglijbaan af en sterft van opwinding

Een Amerikaanse meisje stierf vorig jaar in een waterglijbaan, haar moeder zegt nu dat haar dochter stierf van de opwinding. Het meisje, London Eisebeis van 10 jaar, was uitzinnig en hysterisch van vreugde dat ze eindelijk van de grootste waterglijbaan mocht. Met traumatische gevolgen, London overleed namelijk door een plotselinge hartritmestoornis.

Tina, de moeder van London, vertelt aan The Sun dat haar dochter eindelijk de lengte had die verplicht was om van de steilste glijbaan in het waterpark Zehnder’s Splash Village in Frankenmuth af te mogen.

“Ik hoorde een vrouw zeggen dat er iemand was verdronken”, aldus Tina aan de Britse krant The Sun. “Ik ging zelf op het gevoel af en zag iets verschrikkelijks. London vertoonde geen uiterlijke verwondingen, ze was gewoon weg.”

London was tijdens het tochtje naar beneden in comateuze toestand geraakt, waar ze nooit meer uit zou komen. Ze was zo opgewonden geweest over het glijbaan avontuur, dat haar hart het begaf en ze een hartritmestoornis kreeg. Na haar dood werd vastgesteld dat ze aan het ‘lange-QT-syndroom’ leed, waarbij er spontaan ernstige ritmestoornissen kunnen optreden, soms met de dood tot gevolg.

Er zijn door London nog beelden gemaakt voor ze de glijbaan in ging. Samen met haar oudere zus Eden wilde ze video’s over het park op YouTube plaatsen. “Blijf kijken want er komen nog video’s van de glijbanen”, waren de laatste woorden van London in de camera.

Bron: Mediawiki

Wat vind jij? Reageer hieronder