Met deze datingapp bepalen je vriendinnen jouw date

Ben jij ook helemaal klaar met dat eeuwige geswipe, gelike en gedoe? Dan is de dating app Ship misschien wel iets voor jou. Bij deze app bepalen je vrienden met wie jij op date gaat. Benieuwd hoe dat precies werkt? Lees dan snel verder.

Datinapp Ship

Ship lijkt misschien op een standaard dating app, maar is veel meer dan dat. In plaats van dat je zelf een profiel aanmaakt en andere profielen liket, doen je vrienden dit voor jou. Het enige wat je zelf moet doen is aan je besties doorgeven wat je zoekt in jouw toekomstige lover. Chill toch? Nu maar hopen dat ze het beste met je voor hebben…

Je vriendinnen bepalen

Terwijl je vrienden fanatiek aan het swipen zijn, contact leggen met potentiele partners en locaties regelen voor de date, moet jij er enkel voor zorgen op tijd op de afgesproken plek aanwezig te zijn. Nu maar hopen dat je vrienden wat leuks voor je hebben geregeld. Maar als ze jou goed kennen, komt dat sowieso helemaal goed!

Kan jij niet wachten om je aan te melden voor Ship? Dan moet je helaas nog even geduld hebben: de app is namelijk nóg niet beschikbaar in Nederland. Dat wordt dus nog even zelfstandig swipen en liken, maar we houden je op de hoogte.

Bron: Girlscene & FEM FEM | Beeld: iStock, Ship