Met deze geweldige truc gaan jouw schoenen veel langer mee en haal je de kreukels eruit

We willen natuurlijk allemaal dat onze nieuwe schoenen zo lang mogelijk mooi en nieuw blijven. Dat we voor altijd kunnen spinnen met onze mooie nieuwe schoenen. Een meisje heeft nu een geweldige truc hiervoor gedeeld op sociale media en we kunnen alleen maar zeggen dat het een truc is die echt schijnt te werken! Deze truc kan worden toegepast op alle schoenen, dus ook al zijn ze van duurdere merken zoals Dsquared, Vans, Sacha, Nelson, Fila, Gabor of Palladium, het is een veilige en goede manier om je schoenen zo lang mogelijk mooi te houden.

Elke sneakerlover weet hoe verschrikkelijk het is en wat een vreselijk gevoel het geeft als je mooie nieuwe dure schoenen in rook opgaan door veel te veel kreukels en lelijke rimpels! Volg daarom onderstaande stappenplan goed uit en mooie zo goed als nieuwe sneakers zijn gegarandeerd!

Het werkt als volgt!

Je heb nodig: Je te repareren schoenen, oude sokken (of een andere vorm van stof), een strijkijzer en heet water.

Stap 1: Stop je schoenen zo vol mogelijk met sokken of andere oude kledingstukken, zodat je de kreukel niet meer kunt zien, en zodat wanneer je op de punt van de schoen drukt, er geen beweging meer in zit.

Stap 2: Maak het stukje stof naar keuze nat met heet water en knijp deze uit zodat hij gewoon goed vochtig is maar niet doordrenkt.

Stap 3: Plaats het stukje stof op het gekreukelde stuk schoen.

Stap 4: Strijk het vochtige stuk stof, maar let er wel op dat je het strijkijzer regelmatig omhoogtilt om te voorkomen dat je de schoen verbrandt. Als je een hele diepe rimpel of kreukel hebt moet je dit iets langer blijven herhalen.

En testen maarrrr!

Eerlijk is eerlijk: Wij hebben het zelf (nog) niet geprobeerd, maar als we Twitter mogen geloven werkt het echt.

Volg de tips in het filmpje hieronder

Wat vind jij? Reageer hieronder