Model springt uit reflex uit boot om haar puppy’s te redden maar overleeft het zelf helaas niet

Dieren zijn tegenwoordig vaak een onderdeel van het gezin. We hebben hier al kunnen zien dat dieren ons vaak zoveel liefde geven dat we ervan versteld kunnen staan hoe liefdevol ze kunnen zijn naar hun baasjes. Het zijn trouwe en lieve dieren die ons vaak een fijner gevoel geven en onze harten verwarmen.

Zo ook de diertjes van model Caroline Bittencourt (37). Tijdens een boottocht werden de puppy’s van het model door een windstoot van de boot afgeslagen en sprong Caroline er in een reflex achteraan om de puppy’s te redden. Haar man probeerde haar tevergeefs te redden: “Jorge probeerde zijn grote liefde nog te redden, maar door de storm raakte hij niet meer tot bij haar. Hij moest zelf drie uur lang knokken om de kust te bereiken”, aldus haar beste vriend Can Saad

https://www.instagram.com/p/BtzPSR-Fhjc/?utm_source=ig_embed

Caroline en Jorge waren nog maar een paar maanden getrouwd: “Jorge heeft haar voor zijn ogen zien verdrinken. Dat moet een vreselijk moment voor hem geweest zijn”, zo stelt haar vroegere manager Andreia Boneti.

Haar dochter heeft inmiddels ook op het tragische ongeval gereageerd: “We krijgen heel veel steun van de vrienden en fans van Caroline, daar zijn we heel dankbaar voor. Al die energie vult ons hart met heel veel liefde”, zo laat ze weten op Instagram.

https://www.instagram.com/p/BuXCyhRFU07/?utm_source=ig_embed