Moeder bevalt van baby maar na 2 weekse check zegt arts “ik heb iets” en valt haar mond open

Een baby krijgen is zo’n zegen. Elke keer dat een kind wordt geboren, kunnen we niet anders dan voelen dat deze wereld een betere plek is, omdat deze kleine zielen ons meer redenen geven om betere mensen te zijn.

Dit zou een van de vele redenen kunnen zijn waarom dr. Erik Bostrom, een huisarts uit Minnesota, dol is op het vieren en eren van de geboorte van baby’s die hij heeft geholpen te leveren aan deze wereld. Je zou nooit raden hoe ongelofelijk attent deze man is en wat hij wil doen om zijn patiënten gelukkig te maken.

Dr. Bostrom is een 33-jarige verloskundige wiens taak het is om vrouwen in de eerste plaats te helpen bij het veilig en adequaat behandelen van hun zwangerschap, bevalling en postpartumgezondheid. In zijn beroep heeft hij heel veel kansen gehad om een ​​kind in deze wereld te brengen. Het is gewoon het beste deel van zijn werk!

Als nieuwe arts op het platteland van Minnesota is hij van plan goede verbindingen te leggen met zijn patiënten, niet alleen door een goede dokter voor hen te zijn, maar ook door op andere manieren attent en vrijgevig te zijn. En dus dacht hij aan het naaien en het maken van gepersonaliseerde dekens voor zijn pasgeboren patiënten!

Naaien is niet echt een activiteit waar mannen goed in zijn. Dr. Bostrom worstelde echt met het leren naaien en borduren, maar het deed er helemaal niet toe, omdat hij zijn patiënten gelukkig wilde maken en hen wilde laten weten dat hij echt om hen geeft.

Uiteindelijk maakt hij zijn patiënten geliefd en gelukkig door hun pasgeborenen prachtige babydekens te maken die altijd gewaardeerd worden. Hij heeft er zelfs een gemaakt voor elke baby die hij heeft afgeleverd. Zijn inspanningen om te leren naaien en borduren hebben zijn vruchten afgeworpen! Ik denk dat deze dokter niet alleen goed is in het naaien van steken op de huid, maar hij is ook een getalenteerde maker van schattige en creatieve babydekens.

Lacie Hietalati, een van de patiënten van Dr. Bostrom, die onlangs van haar dochter is bevallen, kan alleen maar dankbaar zijn voor het schattige en hartverwarmende geschenk dat haar baby ontving tijdens hun controlebezoek van twee weken. Het was zo’n mooie roze deken!

Lacie is absoluut onder de indruk van de oprechte zorg en bedachtzaamheid van deze goede dokter. Met zijn drukke agenda kon ze niet beseffen dat deze arts tijd kon besteden aan het vinden van een geschenk, laat staan ​​dat hij er zelf een kon maken. Zijn vrijgevigheid en eenvoudige maar ontroerende manier om te laten zien hoeveel hij geeft, is zeker iets dat zijn patiënten voor altijd zullen onthouden

Je moet absoluut het gebaar van liefde van deze vriendelijke dokter voor zijn patiënten zien!