Moeder doet foto’s van Instagram model na met bikini ondersteboven en de beelden zijn hilarisch

Laura Belbin staat bekend om het nadoen van de mooiste modellenfoto’s online en ze geeft hier een grappig tintje aan! Nu laat ze haar instagram volgers weer buikpijn krijgen van het lachen wanneer ze een bikinifoto van het prachtige model Valentina Fradegrada nadoet. We willen allemaal een perfect lichaam en ondergaan hier operaties voor, vullen van alles met botox en filters en laten borsten vergoten en van alles aan ons corrigeren. Dat niet iedereen een modellenlichaam heeft maar daar gewoon wel trots op kan zijn dat laat internethelding Laura wel zien!

Zij heeft in haar nieuwste foto’s de bikinifoto nagedaan waarbij Valentina haar bikini ondersteboven draagt! Laura probeert de ‘ondersteboven bikini’-look na te doen en dat leidt tot een hilarische foto!

Dat er veel minder passie bij komt kijken dan hopelijk bij het origineel van Valentina blijkt wel uit wat Steve (de vriend van Laura) tegen Laura zegt: “Ik moet poepen dus gebruik nou maar die foto”

De volgers van Laura waren erg enthousiast van haar ondersteboven-bikini-poging! Hun reacties zijn als volgt:

Een volgers zei: “Je bent zo grappig …. Ik heb letterlijk zo hard gelachen… Ik zweer dat een klein beetje ‘wee’ mijn lichaam heeft verlaten”

Een andere volger merkte op: “Dat is goud !!! Je faalt nooit op hun, ik hou ervan. Nogmaals bedankt dat je me altijd laat lachen en gieren xxx”

Weer een ander noemde haar een held! En wij zijn het er helemaal mee eens!