Moeder en zoon zijn smoorverliefd op elkaar en hebben trouwplannen

Als je Latijn of Grieks hebt gestudeerd, heb je ongetwijfeld wel gehoord over Oedipus, de Griekse tragedie waarbij een jongeman verliefd wordt op een oudere dame en dan haar echtgenoot vermoordt, om dan te ontdekken dat het zijn moeder is.

Het verhaal over Oedipis is puur fictie, maar in Amerika gebeurde er onlangs iets bizars. Een vrouw uit New Mexico had haar zoon zeventien jaar geleden voor adoptie afgestaan. Maar ze werd onlangs verliefd geworden op een 19-jarige jongen, dit bleek haar eigen zoon te zijn. Ze riskeren beiden een gevangenisstraf van achttien maanden omdat ze zich beiden schuldig maken aan incest, ook wel bekend als “Genetische Seksuele Aantrekkingskracht”. Ondanks dat ze een strafrechtelijke veroordeling hebben, verklaren ze dat ze stapelverliefd zijn op elkaar.

Mares verklaart over deze verboden liefde: “Hij is de liefde van mijn leven en ik wil hem niet verliezen. Mijn kinderen houden van hem, mijn hele familie is dol op hem. Niets kan tussen ons komen, evenmin rechtbanken of de gevangenis. Ik moet gewoon bij hem zijn. Als ik zou vrijkomen, verhuizen we meteen naar een staat waar onze liefde niet verboden is.” “Ik voelde me alsof ik iemand nieuw in mijn leven had leren kennen en ik werd verliefd op hem” verklaarde ze.

Ze gaat verder: “Ik vertelde hem, ik weet niet hoe je hierop gaat reageren, maar ik ben je moeder en jij mijn zoon, maar ik ben verliefd op je.” “En hij zei: Weet je wat? Ik ook op jou maar ik was bang om je dat te vertellen. Hij werd verliefd op zijn moeder en ik op mijn zoon.”

Bekijk de beelden in de volgende video:

Wat vind jij van deze verboden relatie? Laat het ons weten in de reacties op Facebook en DEEL dit opmerkelijke bericht met iedereen die je kent!

Bron: Dailymail

Wat vind jij? Reageer hieronder