Moeder gedumpt nadat ze door Microblading 4 wenkbrauwen kreeg

Voor de behandeling:

We houden ons steeds meer bezig met schoonheid en het ideaalbeeld van schoonheid. We doen er alles aan om de beste versie van onszelf te worden maar wel op een manier dat het permanent is en we dus een mooi uiterlijk hebben als we wakker worden. De Natural beauty look wordt steeds belangrijker en daarom grijpen mensen hun kans om permanente make up te gebruiken en de nieuwste technieken van plastisch chirurgie. We zien natuurlijk de foto’s op Instagram en de promotie posts op Instagram bijvoorbeeld waarbij het resultaat werkelijk verbluffend is. Maar helaas pakt het in werkelijkheid toch vaak wat anders uit..

Jami Ledbetter van 42 was geboren zonder wenkbrauwen en was dan ook heel erg gelukkig met het Groupon cadeau wat ze van haar dochter kreeg: een coupon om haar wenkbrauwen te microbladen. Dit is een techniek waarbij er haartje voor haartje een permanente wenkbrauw wordt getatoeëerd. Ze was hier heel erg enthousiast over maar helaas voor haar pakte het ander uit dat dat ze gedacht had.

Ze onderging de microlading behandeling bij een gecertificeerde tattoo artiest, tenminste dat dacht ze. Echter bleek daarna dat in de staat waar zij woont je zonder certificaat mag microbladen en daar had zij ook haar wenkbrauwen laten doen. Ze bleef door de behandeling achter met 4 wenkbrauwen die ook nog eens heel erg pijnlijk waren.

Jami durfde het huis niet meer uit, was heel ongelukkig en ging alleen de deur uit om boodschappen te doen en naar haar werk te gaan. Ze probeerde met make up de 3e en 4e wenkbrauw te camoufleren maar die waren zo donker dat niks leek te helpen. Ook was ze aan het daten maar op een gegeven moment liep dat ook stuk.

Na de behandeling:

Uiteindelijk kwam Jami gelukkig terecht bij Ms Gutierrez die gespecialiseerd is in permanente tatoeages en heeft ze daar haar permanente tattoos weg laten halen. Gelukkig voor Jami kan ze weer genieten.

Bron: The SUN

50% korting + Gratis Verzending
Hier verkrijgbaar: https://bit.ly/2KvS6Ps

Ben jij al die kapotte kabels ook zat, kijk dan snel op het linkje hieronder!

Hier verkrijgbaar: https://bit.ly/2KvS6Ps
50% korting + Gratis Verzending