Moeder van Rafael van der Vaart haalt keihard uit naar Sylvie

Lolita van der Vaart, de Moeder van Rafael van der vaart heeft een hele duidelijke mening een stelt dat haar zoon de enige is die Damián, het zoontje van het vroegere stel, de enige is die hem een echt stabiele thuisomgeving kan geven.

In een bericht die Sylvie plaatste, plaatste iemand het volgende: „Zijn vader is wel de enige die ervoor zorgt dat hij een stabiele thuissituatie heeft. Daar kan LaMeis een voorbeeld aan nemen.” Blijkbaar is haar ex-schoonmoeder het daar volledig mee eens, want zij reageert daar weer op haar beurt op, met: „En zo is het.”

Eerder vertelde Damián, die in de voetsporen van zijn vader wilt treden, al in een het programma “In de Voetsporen: „Als ik een lange tijd bij mijn vader ben – net zoals twee weken nu – dan doet het wel een beetje pijn als ik dan wegga naar Hamburg”

Blijkbaar voelde Sylvie zich op haar tenen getrapt met deze opmerking. Ze heeft de opmerkingen uitgeschakeld. Ook plaatste zij een foto met Pasen op haar instagram maar plaatste ze Damián hier niet op “vanwege zijn privacy”, dit lijkt een hele duidelijke sneer aan het adres van Rafael die wel met zijn zoon in de openbaarheid treedt.