Na André Hazes sleept ook Bridget Maasland weekblad Privé voor de rechter

André en Bridget zouden volgens het weekblad een ‘wilde nacht’ beleefd hebben. Onlangs bracht het weekblad Privé informatie naar buiten over een gebeurtenis uit het jaar 2014.

Volgens het weekblad zouden Bridget Maasland en André Hazes na het huwelijk van Patty Brard een ‘wilde nacht’ beleefd hebben.

Volgens Bridget de grootste onzin. De blondine is woedend en sleept weekblad Privé voor de rechter.

Tot in de details beschreven
Het weekblad publiceerde onlangs een bericht waarin de ‘wilde nacht’ van Bridget en André tot in de details beschreven werd.

Dit avontuur zou plaats gevonden hebben na de bruiloft van Patty Brard, die op 15 september 2014 plaatsvond.

“Eerst voor de bar, later in het hok met lege flessen, dozen en kratten, werden Bridget en André toen als magneten tot elkaar aangetrokken en maakten zij, zonder enige gêne, geen geheim van hun gevoelens voor elkaar”, schreef Privé in het artikel.

Klinklare onzin
Volgens Bridget is de informatie in het verhaal alles behalve juist. In RTL Boulevard gaf de blondine echter wel toe dat er op deze avond wel een zoen is geweest.

“Meer wil ik er niet over kwijt”, vulde Bridget vervolgens aan. De blondine neemt de deze kwestie enorm serieus. De rechtszaak vindt morgen plaats in de rechtbank in Amsterdam.

Kleine jongen
Bridget is niet de enige die een rechtszaak aanspant tegen het weekblad. Onlangs klaagde André Hazes het blad aan vanwege een grensoverschrijdende omslagfoto.

Op de voorkant van het weekblad plaatste Privé een foto van de 3-jarige Dré, het zoontje van André Hazes. Bij deze foto stond de tekst: “Kleine jongen.

Hoe leg je hem dit uit.”, verwijzend naar de situatie rondom André Hazes, Monique Westenberg en Bridget Maasland. Het weekblad heeft inmiddels in een column haar excuses aangeboden voor deze coverkeuze.

Bron: Tips en Weetjes