Na veel kritiek reageert Sylvie Meis – “Ik ben net een non”

Liefde is iets waar ieder mens wel naar zoekt. Sommigen doen dit via een datingsite, sommigen leren mensen kennen via feestjes en beginnen te chatten, er zijn heel veel verschillende manieren. Sylvie Meis heeft ook een historie in de liefde, waarbij ze enkele dagen geleden bevestigde dat ze haar relatie met Bart Willemsen heeft stopgezet.

Ondanks dat het tussen hen niet heeft mogen werken, houdt ze hoop in de liefde. In de afgelopen 6 jaar heeft Sylvie 7 verschillende relaties gehad. Om deze reden wordt ze dan ook vaak ‘Mannenverslindster’ genoemd.

Sylvie laat in ieder geval weten dat ze het er niet mee eens is. Ze laat aan de Duitse RTL weten: “Dat is toch niet veel?”. Ze laat weten veel vriendinnen te hebben die datingsites, zoals Tinder, gebruiken en die daten veel meer dan zij.

Ondanks de breuk met Bart, zijn ze als vrienden uit elkaar gegaan en hebben nog dagelijks contact. Een paar dagen geleden liet Sylvie Nederland echter zien hoe ze er ook uitzag zonder make-up. Dit is HIER te zien!

7 Relaties
Na haar relatie met voetballer Rafael van der Vaart, had Sylvie het heel leuk met nachtclubeigenaar Maurice ‘Momo’ Mobetje, de Amerikaanse Samuel Deutsch en de Franse zakenman Guillaume Zarka. Daarna viel ze als een blok voor de Libanese zakenman Charbel Aouad waar ze mee verloofd was. En vlak voor Bart was ze nog een tijdje samen met de Spaanse zakenman Manuel Campos Guallar.

Bron: RTL.de