Nadat de moeder de tafel verliet, gaf hun serveerster een geheim briefje aan de echtgenoot

Als er veel moeders aan één ding denken, is het borstvoeding. Het lijkt alsof er veel te overwegen valt, zoals wat gebeurt er als je uit huis bent en borstvoeding moet geven? Zullen mensen veroordelend zijn als je dat doet?

We leven in een wereld die nog niet helemaal is ingehaald op het gebied van borstvoeding. We horen vaak over mensen die moeders beoordelen op borstvoeding in het openbaar en het heeft ertoe geleid dat veel vrouwen zich ongemakkelijk voelen bij het onderwerp.

Een vrouw in Iowa, Jackie Johnson-Smith was op zoek naar een plek om haar verjaardag te vieren. Ze is een thuisblijvende moeder met 2 oudere kinderen en één van 12 maanden oud, die nog steeds borstvoeding gaf. Ze wilde een restaurant kiezen dat haar niet buitensloot vanwege haar keuze voor borstvoeding.

“Ik ga meestal niet naar het centrum voor het avondeten omdat veel plaatsen niet gezinsvriendelijk zijn, maar ik heb goede dingen over Fong’s gehoord,” zei Johnson-Smith.

Ze besloot ervoor te gaan, maar toen het zover was, was ze nerveus om het in het openbaar te doen.

“Ik hou meestal niet van borstvoeding geven in het openbaar, omdat mensen veroordelend kunnen zijn,” zei Jackie. “De serveerster bleef langslopen en ik was bang dat ze me niet in het restaurant wilde laten verzorgen.”

Het bleek dat de serveerster Jackie niet veroordeelde, ze wilde haar prijzen voor wat ze aan het doen was.

Toen ze de rekening kregen, zat er een handgeschreven notitie in: ‘Ik heb een van je pizza’s gekocht. Bedank je vrouw alsjeblieft voor borstvoeding! ‘

“Ik was in totale shock en kreeg tranen in mijn ogen,” zei Jackie. “Na zo lang met de reacties van mensen om te gaan, leek het alsof het universum me een schouderklopje gaf. Ik was te verbluft om weer naar binnen te gaan en de serveerster te bedanken. ‘

Jackie ging op Facebook om te praten over haar gevoelens en de aardige daad die zij en haar familie hebben meegemaakt.

“Ik heb drie kinderen borstvoeding gegeven … Ik heb ze borstvoeding gegeven op een ontelbaar aantal plaatsen, zowel aangenaam als onplezierig, discreet en in open lucht. Ik heb veel blikken gekregen, maar vanavond wis ik elke negativiteit die ik ooit heb gekregen. Ik heb voor het eerst vanavond gegeten bij Fongs. Na een kieskeurige baby heb ik hem enige tijd in het hokje borstvoeding gegeven en uiteindelijk vroeg de tafel verlaten om het restaurant niet te verstoren. De serveerster gaf dit bonnetje aan mijn man. Ik was sprakeloos en emotioneel. Hoewel ik geen schouderklopje nodig heb om mijn kind te voeden, voelde het toch wel geweldig. Het is verbazingwekkend hoe wij vrouwen elkaar kunnen laten voelen wanneer we elkaar macht geven. ”

Elke moeder zal je vertellen dat het opvoeden van een kind moeilijk is. Het wordt nog moeilijker als mensen vrouwen beoordelen op hun beslissingen in het leven.


We zijn blij dat deze serveerster besloot om op te stappen en Jackie te steunen. Uiteindelijk kon ze van haar maaltijd genieten en nog steeds voor haar kind zorgen op de manier zoals de natuur het bedoeld had.