Netflix gaat vijf nieuwe horrors droppen

Horror, horror, horror, horror en nog eens horror. Netflix kan er maar geen genoeg van krijgen. De streamingsdienst heeft grootse plannen en gaat de komende tijd vijf spannende horrorfilms droppen. Net op tijd voor Halloween.

We zetten ze voor je op een rijtje, inclusief de al beschikbare trailers.

In the Shadow of the Moon

Het leven van een rechercheur gaat langzaam bergafwaarts door zijn obsessie voor een mysterieuze seriemoordenares die op een onbegrijpelijke manier te werk gaat.

Deze film verschijnt op 27 september.

In the Tall Grass

Als een zwangere vrouw en haar broer een enorm veld met hoog gras inlopen om een jongen te helpen, ontdekken ze dat ze daar mogelijk nooit meer uit kunnen komen.

Deze film verschijnt op 4 oktober.

Fractured

Het enige wat Ray kan doen als zijn vrouw en dochter op de spoedeisende hulp in het ziekenhuis verdwijnen, is een zoektocht starten. Waar is zijn gezin gebleven?

Deze film verschijnt op 11 oktober.

Eli

Eli gaat over een ziek jongetje dat samen met zijn ouders in een afgelegen kliniek verblijft. Hij krijgt experimentele hulp, maar dat gaat niet zonder problemen…

Deze film verschijnt op 18 oktober.

Rattlesnake

Katrina, de dochter van een alleenstaande moeder, wordt gebeten door een ratelslang. Een vreemdeling redt haar leven, maar daar staat wel iets verschrikkelijks tegenover.

Deze film verschijnt op 25 oktober.

Bron: TAGMAG