Nieuwe misdaadthriller ‘The Irishman’ belooft veel goeds (+VIDEO)

The Irishman. Het is de duurste Netflix-film ooit. Wat kunnen we verwachten van de later dit jaar te verschijnen misdaadthriller met onder meer Robert De Niro en Al Pacino?

Tweede Wereldoorlog-veteraan Frank Sheeran, een Amerikaan van Ierse afkomst, maakt carrière als huurmoordenaar in dienst van de ‘mob’. Dit is de Amerikaanse maffia, die vooral bestaat uit Amerikanen met Italiaanse wortels. Hij kijkt in The Irishman terug op zijn leven in de georganiseerde misdaad en gaat daarbij onder meer in op de raadselachtige, waargebeurde verdwijning van Jimmy Hoffa. Deze vakbondsleider raakt in de jaren zeventig vermist en de maffia zou hier meer van hebben geweten.

Trailer

Heel veel meer weten we nog niet over de plot van de misdaadthriller. Gelukkig is daar al wel een trailer. Bovendien is streamingdienst Netflix zo attent geweest een (voorzichtige) releasedatum vrij te geven. De film gaat eind september op een filmfestival in New York in première en zal ook in sommige bioscopen verschijnen. Op Netflix komt de film dit najaar uit.

Check hieronder alvast de recent uitgebrachte trailer:

Bron: Panorama