Nieuwe ‘Paranormal Activity’-film officieel in de maak

Fans van de Paranormal Activity-films zullen blij zijn met het volgende nieuws: volgens The Wrap zou er gewerkt worden aan een nieuwe film in de horrorfranchise.

De eerste Paranormal Activity kwam uit in 2007 en kreeg in de jaren nadien nog vijf vervolgen. De films, kenmerkend om hun lage productiebudgetten en visuele found footage-stijl, werden onverwachts een groot succes aan de bioscoopkassa’s.

Ondertussen is het alweer zes jaar geleden dat de laatste film, Paranormal Activity: The Ghost Dimension, in de zalen te zien was. Dat moet naar verluidt binnenkort veranderen met de komst van een nieuw deel.

Hoewel het niet duidelijk is of de nieuwe film een vervolg, prequel of reboot moet worden, werden gelukkig wel al enkele details over het project onthuld.

Zo zou Jason Blum als vaste filmproducent van de Paranormal Activity-franchise opnieuw als betrokken zijn bij het maken van de zevende film en weten we ook al wanneer we het nieuwe deel mogen verwachten: maart 2021. We moeten nog even geduld hebben dus.

Bron: TAGMAG