Nieuwste zomermode voor mannen: Outfits volledig van kant

Het Ameriakaanse modemerk Hologram City ziet een hele nieuwe trend opkomen, namelijk de trend dat mannen zich over straat wagen met broekjes en shirtjes van doorschijnend kant in mierzoete kleuren en zwart en wit. Voor enkele tientjes kun je al meerdere soorten bemachtigen en zal jij er ongetwijfeld voor zorgen dat jij op zal vallen met je outfit.

Op sociale media zijn de reacties op de kledingnoviteit van de in Los Angels gevestigde, internationaal actieve modeketen zeer divers. Mannen, zo blijkt uit de vele reacties op Twitter en Instagram, zitten vooralsnog niet echt te wachten op de outfits. Sommige vrouwen (en mannen) zien het helemaal zitten en zouden het liefste zo snel mogelijk heren in de opvallende broekjes en hemdjes spotten. Een negatieveling oordeelt: ,,Volstrekt ongeschikt om zondag mee naar de kerk te gaan.” Weer een ander slaat nu al de handen voor de ogen. ,,Nee, nee, nee en nog eens nee.”

Amerikaanse fashionsites laten weten dat het gaat om een slimme herintroductie van de kledinglijn Lace Me Up van Hologram City. De kanten setjes, en zelfs een ietwat hijgerige jumpsuit-variant, werden vorig jaar ook al eens gelanceerd, maar toen zouden de verkoopcijfers wat zijn tegengevallen. Voor wie kant te doorschijnend vindt, heeft de firma tegenwoordig ook flitsende zomer- en partyoutfits van een soort gaas met kleinere gaatjes.

Het bedrijf is niet de eerste keten die kant in mannenkleding verwerkt. Het materiaal wordt al jaren gebruikt voor haute couture, bijvoorbeeld door modehuis Gucci. Voormalig One Direction-zanger Harry Styles droeg eerder dit jaar een kanten hemd van laatstgenoemd merk tijdens het MET Gala in New York.

Bron: AD

Wat vind jij? Reageer hieronder