Nu op Netflix: de mega harde film Avengement

Netflix heeft het weer geflikt. De dikste films en series blijven online verschijnen. Zo werd gisteren weer een nieuwe film geplaatst die je nu kunt kijken. Avengement is dan ook zeker de moeite waard. Heb jij hem al gezien?

Nieuwe film op Netflix

Avengement zat niet in de lijst van nieuwe films en series op Netflix van deze week. Dit komt omdat de release van Avengement een beetje uit het niets kwam. Het komt wel vaker voor dat er regelmatig uit het niets films en series worden toegevoegd en wij laten je natuurlijk weten wanneer dit weer het geval is, zodat we niks missen. Na het zien van deze trailer is het mogelijk dat jouw Netflix lijst met films en series weer een stukje groter is geworden.

nieuwe film netflix

Avengement op Netflix

Als jij van actiefilms houdt, dan ben je op het goede adres. In mei 2019 is de release van deze film uitgekomen en het duurde niet lang voordat Netflix deze film al opnam in hun lijst. Er is een hoop te verwachten van deze film. Namelijk een groot gedeelte van de film toont verpletterende en brutale vecht-scenes waar liefhebbers van actiefilms vaak voor leven. Tegen de tijd dat de film eindigt, is je testosteronniveau waarschijnlijk gestegen en zul jij je net zo uitgeput voelen als de hoofdrolspeler in de film.

Avengement nieuwe film

De film gaat over een gevangene die de gevangenis mag verlaten en met proefverlof weer het leven in duikt. Tijdens het verlof grijpt hij de kans om zijn stervende moeder op te zoeken, maar helaas komt hij te laat. Ze is al overleden voordat hij haar kan zien. Woedend maakt hij van de gelegenheid gebruik om te ontsnappen aan zijn bewakers en pakt hij meteen zijn criminele leven weer op. Hij wil wraak nemen op de mensen die verantwoordelijk zijn voor problemen uit zijn verleden. Of dit de juiste keuze is geweest, daar moet je zelf maar achter komen. De trailer belooft in ieder geval dat het een fraaie film wordt vol met spanning en sensatie.

Bron: MAN MAN