Onderzoek bevestigd: Je koffie zwart drinken kan een teken zijn dat je een psychopaat bent

We houden allemaal van verschillende soorten dingen eten en drinken. Sommigen van ons geven de voorkeur aan snoep, anderen zijn gek op zuur eten en sommige hebben een zwak voor zout voedsel.

Maar weinig van ons hebben nagedacht over wat een zoetekauwtje kan zeggen over onze persoonlijkheid.

Maar volgens een nieuwe studie zijn er bepaalde conclusies die je kunt trekken, afhankelijk van de voorkeuren van je smaakpapillen.

Het onderzoek toont bijvoorbeeld aan dat mensen die hun koffie zwart drinken, meer geneigd zijn om psychopaten te zijn, volgens The Mirror.

Wil je je koffie zwart drinken, zonder melk? Dan ben je misschien een psychopaat, volgens een nieuwe studie uitgevoerd aan de Universiteit van Innsbruck, Oostenrijk.

“Kwaadwillende en sadistische trekken”

De studie omvatte 1.000 mensen van beide geslachten. In de studie rangschikten de deelnemers verschillende dingen die ze graag aten en drinken op een schaal van 1 tot 6.

Daarna deden de deelnemers een persoonlijkheidstest. De resultaten toonden aan dat degenen die voor zwarte koffie kozen , zonder suiker of melk, een donkerdere persoonlijkheid hadden.

“Het huidige onderzoek heeft aangetoond dat bittere smaakvoorkeuren geassocieerd worden met meer uitgesproken kwaadaardige persoonlijkheidskenmerken, vooral robuust met alledaags sadisme”, schreef Christina Sagioglou en Tobias Greitemeyer, auteur van het onderzoek.

Geldt voor alle bittere smaken

De studie wijst er ook op dat niet alleen degenen die hun koffie zwart drinken, het risico lopen psychopaat te worden.

Dit geldt voor alle bittere smaken, zoals bittere bieren en tonic bijvoorbeeld.

Degenen die aan de andere kant de voorkeur geven aan zoetere en zachtere smaken zijn volgens de studie zeer sympathieke en begripvolle individuen.

Dus hou die vriend in de gaten die van zwarte koffie, gin en tonic, of IPA-bier houdt! Neem deze informatie natuurlijk met een snufje zout, maar met dat in gedachten is het nog steeds fascinerend om te weten dat wat we graag eten, iets diep in ons kan onthullen.

Druk nu op DELEN zodat je vrienden die van koffie houden dit kunnen zien!