Onze Tim komt langs bij Deborah.. Zal het toch nog goed komen tussen de twee?!

We zijn natuurlijk altijd erg niwuwsgierig als het gaat om alles wat Temptation Island te maken heeft! We zijn allemaal zo isn shock geraakt door alle gebeurtenissen van vorig jaar dat we eigenlijk teleurgesteld zijn met het seizoen van dit jaar waar eigenlijk helemaal niks in gebeurd.

De altijd lieve en zachtaardige Deborah Leemans is na het zien van de beelden van Tim met “zijn Cherish” erg depressief en ongelukkig geworden. Ze zocht haar onheil in alcohol en daar voelde Tim zich natuurlijk erg schuldig over.

In het programma Louisa Laat Ze Weer Lachen is Deborah te gast en vertelt ze alles wat ze de laatste tijd heeft meegemaakt. Als kers op de taart komt haar ex-vriend Tim ook nog eens langs om zijn excuses aan te bieden. Tim wilt zijn excuses aanbieden voor alles wat hij haar heeft aangedaan en de diepe put waarin ze terecht is gekomen.

Maar Tim wil het goed maken met Deborah, hij heeft niet meer met zijn kersje en daarom gaat hij nu zijn tattoo vervangen door een… tros druiven! Maar na het zien van de onderstaande beelden lijkt het er op dat hij misschien toch even moet wachten met het weg laten halen van haar naam….

youtu.be/gx769lf_H7E