Overvaller probeert vrouwelijke kooivechter te beroven – ze leert hem een lesje dat hij nooit zal vergeten

Het lijkt wel alsof er dagelijks verhalen naar boven komen van overvallen die plaatsvinden na zonsondergang. Er hangen altijd wel enkele slechteriken rond die het munten op weerloze slachtoffers.

Je hoeft maar de televisie aan te leggen om te weten wat ik bedoel. Het is dus af te raden om bepaalde plekken te bezoeken. Ik zelf ga ook nooit op stap in buurten waar het niet deugd.

Overvaller probeert vrouwelijke kooivechter te beroven – ze leert hem een lesje dat hij nooit zal vergeten

Polyana Viana is wel een heel ander type vrouw. Niet bepaald een weerloze vrouw die je zomaar kunt overvallen. Nee, bij deze vrouw moet je het niet proberen.

Ze is namelijk een Braziliaanse kooivechter, die deelneemt aan de UFC (Ultieme Vecht Kampioenschap), waar de vervaarlijkste vechters ter wereld aan deelnemen. In 12 kampen werd ze slechts 2 keer verslagen. Heel wat van haar overwinningen haalt ze door haar wurggrepen. En wie slechte bedoelingen met haar heeft, zal het geweten hebben.

Op een zaterdag probeerde een man haar te overvallen, en die kreeg de rammeling van zijn leven.

vrouwelijke kooivechter

Viana vertelde aan het tijdschrift MMA Junkie dat ze aan het wachten was op een Uber (een taxidienst) buiten aan haar appartement in Rio de Janeiro, toen een man op haar afstapte en vroeg hoe laat het was.

Maar de slimme Viana had meteen door dat de man slechte bedoelingen had, en helemaal niet geïnteresseerd was in hoe laat het was.

vrouw met bitje

Viana vertelde aan het blad: “Toen hij zag dat ik hem opmerkte, kwam hij naast me zitten. Hij vroeg me hoe laat het was. Ik zei hoe laat het was, en ik zag dat hij niet wilde vertrekken. Dus ik stopte mijn gsm al weg. En toen zei hij, “ik wil je gsm. Probeer niet te reageren, ik ben gewapend.” Toen greep hij een pistool, maar ik denk dat het nep was.”

“Hij kwam dichter en dichter dus ik dacht, “Als hij een pistool heeft zal hij te weinig tijd hebben om het op me te richten.” Dus stond ik recht. Razendsnel gaf ik hem twee efficiënte boksslagen en een stamp. Hij viel, en toen hield ik hem in een wurggreep. En daarna ging ik zitten waar we elkaar eerst hadden gezien en zei ik tegen hem, ‘En nu gaan we wachten op de politie.”

ufc

Gelukkig kon Viana de man in haar greep houden tot de politie ter plaatse kwam. Daarna bleek dat de pistool helemaal geen pistool was, maar een stukje karton in de vorm van een pistool om slachtoffers te intimideren.

Voorzitter van de vechtcompetitie UFC Dana White deelde op zijn Instagram een foto van de overvaller zijn verwondingen.

man in elkaar geslagen door vrouw

Als je met vuur speelt, kun je je verbranden. En deze sukkel in dit verhaal werd alvast geroosterd.

Godzijdank dat Viana wist wat ze aan het doen was, en zich in een positie bevond om zichzelf te verdedigen toen het nodig was!