Papa knipt dochter’s haar af nadat ze highlights heeft laten zetten voor haar verjaardag

Zoals iedereen die enige tijd op sociale media doorbrengt, kan je vertellen dat ouders hun kinderen grappige knipbeurten geven als een vorm van straf. Helaas negeert deze trend een hele eenvoudige feit: dit wordt beschouwd als kindermishandeling en geen ouder heeft het recht om hun nakomelingen op deze manier te straffen. Hoewel schoonheid van binnen zit, zou dit nooit onze opvoedingsstijlen moeten bepalen.

Uiterlijke schoonheid is een vorm van zelfexpressie en moet altijd als zodanig worden behandeld. Een waardeloos kapsel kan het zelfvertrouwen van iemand zodanig vernietigen dat hij niet naar buiten wil. Slechte kapsels zijn een incident dat de meesten van ons liever vermijden. Wat gebeurt er als deze kapsels door ouders worden gegeven als een vorm van straf? Dit is een vraag van sociale media waar burgers al een tijd mee worstelen.

Toen Kelsey 13 werd, was ze klaar voor een nieuwe look. Welke tiener wil immers niet experimenteren met hun uiterlijk? Ze wilde highlights plaatsen in haar haar als verjaardagscadeau voor haarzelf en dit lijkt een tamelijk onschuldig verzoek. Haar moeder vond het goed en bracht haar dochter om de highlights te plaatsen zonder problemen.

Het echte probleem kwam in het spel toen ze naar het huis van haar vader ging. De foto’s voor en na zijn ontzettend huiveringwekkend. Het lachende gezicht is vervangen door een betraand gezicht. Kelsey schaamt zich diep om wat haar vader met haar haar heeft gedaan toen hij het voor het eerst zag. Het lange en gemarkeerde haar werd allemaal afgeknipt door haar wraakzuchtige oude vader.

De vader en de stiefmoeder komen hier niet mee weg en hebben nu te maken met hun beledigende acties. Laat dit een les zijn voor alle ouders die hun kinderen misbruiken en de resultaten van hun slordige handwerk delen met sociale media. De vader en stiefmoeder werken allebei voor de brandweer in Middleton Township.

Als gevolg van hun acties zijn ze met administratief verlof geplaatst. Wood County Job and Family Services onderzoekt de zaak ook. Dit soort straffen zijn niet grappig of schattig. Ze zijn emotioneel beledigend en moeten onmiddellijk stoppen. We hopen dat deze jongedame alle hulp krijgt die ze nodig heeft en dat gevallen als deze niet meer voorkomen.