Pasgeboren baby met navelstreng nog aangehecht, in wasmachine van wassalon gedumpt

Waarschuwing: Dit artikel bevat heftige inhoud die op sommige lezers schokkend zou kunnen overkomen.

Een pasgeboren baby mag van geluk spreken dat hij nog leeft nadat hij in een wasmachine achtergelaten werd met zijn navelstreng nog aangehecht.

De baby werd ontdekt in een wasmachine voor een wassalon in Krabi in Krabi, in het zuiden van Thailand. Winkeluitbaatster Sangduen Khaorueng zei dat ze haar zaak vrijdagnamiddag had gesloten en pas maandagavond was teruggekeerd toen ze gehuil hoorde.

Aanvankelijk negeerde de 47-jarige vrouw het geluid omdat ze dacht dat het van de buren kwam. Maar later keek ze in de grote trommels en was geschokt toen ze een jongetje aantrof dat op de bodem van een trommel in een handdoek gewikkeld was.

De politie en de hulpdiensten kwamen ter plaatse en die controleerden het kind meteen. Gelukkig was de jongen naargelang de omstandigheden gezond maar heel hongerig. Hij had zijn navelstreng nog, maar de dokters denken dat hij tot vijf dagen oud zou kunnen zijn.

De politie speurt nu naar de moeder van de baby, die wellicht in een weeshuis opgevangen zal worden.

Politieagent Kaewnui verklaarde: “We denken dat de baby ongeveer vijf dagen oud is. Hij was in goede fysieke toestand, maar erg hongerig. Een buurtbewoner maakte een flesje melk voor hem klaar. Gelukkig huilde hij want anders had niemand hem wellicht opgemerkt.”

De politie onderzoekt de camerabeelden van de straat om de moeder op te sporen.
Bekijk de video hieronder. Wat vind jij hiervan? Laat van je horen in de reacties.

Bron: Mirror

Wat vind jij? Reageer hieronder