Pestkoppen steken 8-jarige in brand – nu vecht hij in het ziekenhuis voor zijn leven

Pestkoppen staken een 8-jarige jongen in brand, die zo zwaargewond is dat hij nu in het ziekenhuis voor zijn leven vecht. Nu komt de wereld tezamen om hem in deze moeilijke tijd te ondersteunen.

Pesten is nooit goed te praten, ongeacht leeftijd. Maar het is bijna alsof het extra verschrikkelijk is als er kinderen aan worden blootgesteld.

Kinderen kunnen ontzettend wreed zijn. Soms begrijpen ze niet hoe hun acties andere mensen beïnvloeden en daarom kunnen kinderen die pesten veel grenzen overtreden.

Een kleine jongen in Oekraïne werd gepest en was slachtoffer van een van de verschrikkelijkste daden die we ooit meemaakten. Het ging zo ver dat pestkoppen de arme jongen in brand staken, aldus The Daily Mail.

De jongen, Kyrylo genaamd, speelde op een speelplaats in de buurt van zijn huis toen de pestkoppen hem zagen en aanvielen. Volgens getuigen goten de oudere jongens benzine over hem en gebruikten vervolgens een aansteker om hem in brand te steken.

De pester zouden toen gelachen hebben, terwijl de jongen kermde van de pijn. Toen voorbijgangers naar Kyrylo’s redding snelden, rende de bende weg.

jongetje in ziekenhuis

Maar liefst 35% van zijn lichaam was verbrand, aldus een arts van het plaatselijke ziekenhuis.

“We doen er alles aan om hem in leven te houden. Hij is bij bewustzijn en kan spreken, maar zijn verwondingen zijn zeer ernstig en zijn toestand is nog steeds levensbedreigend,” vertelde dokter Artem Posunko aldus The Daily Mail.

moeder aan ziekenhuisbed

Het incident is gemeld bij de politie en zij zijn nu bezig om de verantwoordelijken te achterhalen.

De moeder van de jongen, Eugenia, zegt dat degenen die dit hun zoon hebben aangedaan geen kinderen zijn: “ze zijn monsters.”

“Ik was thuis lunch aan het koken toen een aantal kinderen naar binnen snelden en zeiden dat Kyrylo gewond was. Ik rende naar buiten en zag mijn zoon op de grond liggen. De huid op zijn buik en benen was ernstig verband. Hij vertelde me dat ze het expres deden, zonder reden. Ze zijn geen kinderen, ze zijn monsters,” vertelde de moeder aan lokale media.

moeder en zoon in ziekenhuis

Dit kan gewoon niet gebeuren. Nu helpen we de arme jongen te ondersteunen die werd blootgesteld aan dit vreselijke pesten.

Alle ouders zouden met hun kinderen moeten praten over hoe belangrijk het is om anderen te respecteren. DEEL dit als artikel om te helpen met de strijd tegen pesten.

Bron: Mirror

Wat vind jij? Reageer hieronder