Politie zoekt vrouw die 4 pasgeboren Puppy’s in de afvalcontainer gooit! Schandalig!

Het internet staat vol met hele mooie, liefdevolle en hartverwarmende berichten met en over dieren! Katten, honden, paarden, maar ook olifanten en leeuwen passeren de revu. Helaas horen we vaak ook minder goed nieuws en zien we veel geweld tegen dieren. Dit zullen we en kunnen we echt nooit begrijpen. Zo ook het verhaar van deze vrouw in de staat California in Amerika.

Een vrouw heeft in de stad Caochella zeven pasgeboren puppy gedumpt in een afvalcontainer en is tijdens het plegen van de misdaad toevallig ook gefilmd.

Op de beelden is te zien dat de vrouw zonder ook maar enig moment te aarzelen de tas met de 7 pasgeboren puppy’s in de container gooit en meteen wegloopt. Gelukkig maken de puppy’s het allemaal goed en dat is allemaal te danken aan een voorbijganger die snel ingreep. De temperaturen lopen nu in de stad op tot 35 graden en dat hadden de puppy’s anders niet overleefd.

“Er bestaat geen enkel excuus om de dieren te dumpen”, aldus dierenorganisatie Riverside County Animal Services voor de puppy’s

Bekijk de belachelijke beelden hieronder! Dit kan toch niet!Update: De vrouw is inmiddels opgepakt door de politie! Haar verdiende loon!