Pup die bijna werd doodgeslagen en in afval werd gedumpt, vindt eindelijk thuis

Dierenactivisten zeggen dat het om het ergste geval van dierenmishandeling gaat dat ze in 30 jaar hadden gezien. Een hond werd huilend aangetroffen in een vuilniszak. Het dier was tot moes geslagen en men had zelfs op de hond geürineerd.

De kleine puppy Chloe werd gelukkig net op tijd gevonden, maar haar redders hadden de hoop opgegeven en dachten dat ze het nooit zou redden.

Chloe, een Maltipoo terriër, was 9 maanden oud toen ze gevonden werd in de vuilniszak.

“Ze had een gebroken schedel en gebroken ribben,” vertelde medewerker Diana Kliche aan CBS2.

“Ze dachten dat haar nek gebroken was, en ook haar pootje was in twee gebroken.”

De hond werd in elkaar geschopt tot hij bijna het leven was verloren en daarna hadden ze op hem geürineerd. Uiteindelijk gooiden ze hem in een vuilniszak en hoopten ze dat hij dood was.

De activisten die het beestje hadden gered waren in schok en zeiden dat Chloe vocht voor haar leven in een dierenziekenhuis.

“Iemand die dieren zoveel leed berokkent, doet dit ook met mensen,” waarschuwde Diane.

Ze heeft ook een gebroken poot, maar dit lijkt een oude wonde te zijn.

Terwijl de activisten Chloe’s leven probeerden te redden, werd een beloning van 12.000 dollar geschonken voor wie over informatie beschikte over de verantwoordelijke dader.

Gelukkig heeft dit kleine vechtertje deze vreselijke mishandeling overleefd en ondanks de verwondingen aan haar kopje hield ze er geen blijvende schade aan over.

Ze vond zelfs een nieuwe thuis waar ze overladen wordt met liefde en de zorg die ze zo erg verdient.

Dit puppy’tje had geluk dat ze op tijd gevonden werd. Niemand zou zo behandeld mogen worden.

Deel dit a.u.b. om hulde te betuigen aan deze dierenhelden voor het redden van deze lieve pup en haar terug tot leven te brengen.

Bron: Newsner Nederland