Puppy’s ogen en mond zijn dichtgeplakt met superlijm, aan de kant van de weg gedumpt

In Oaklawn werd een puppy gevonden aan de kant van een weg en werd opgevangen door de opvang Beauties and Beasts rescue.

De terriermix werd naar verluidt gevonden in een slechte gezondheidstoestand, met haar ogen en mond dichtgeplakt met superlijm en een gekneusde buik.

Volgens 3KSN, stopte een chauffeur vroeg op een ochtend in Wichita, Kansas, zijn auto toen ze een pup midden op de weg zagen liggen. Ervan uitgaande dat het arme beestje door een auto was aangereden, was de bestuurder geschokt over de ware omvang van de verwondingen van de pup. De barmhartige samaritaan nam haar onmiddellijk mee naar het Veterinary Emergency & Specialty Hospital van Wichita om behandeld te worden.

De terriermix bracht enkele dagen door in het ziekenhuis om te herstellen. Ze werd opgevangen door de opvang Beauty and Beasts , die haar Glory noemde. De opvangdeelde haar verhaal op sociale media om het bewustzijn te vergroten.

“Dit was een opzettelijke daad en iemand die in staat is om een onschuldig hondje te kwetsen is uiterst gevaarlijk, ze zullen dit patroon van misbruik van hulpeloze slachtoffers voortzetten,” schreven ze.

Gelukkig herstelde Glory snel en vond een nieuwe familie die haar in huis nam.

💕💗💖 ADOPTED 💖💗💕Remember little Glory, the dog found on the side of the road with her eyes and mouth super glued shut?…

Geplaatst door Beauties and Beasts, Inc. op Zondag 8 juli 2018

De opvang was zeer vastberaden om de dader te vinden en loofde een beloning van 2.000 dollar uit voor iedereen die informatie had die tot een arrestatie kon leiden. Volgens 3KSN kreeg PETA uiteindelijk ook lucht van het incident en bood 5.000 dollar aan voor informatie.

We zijn blij dat Glory goed is hersteld en een nieuw thuis heeft gevonden. Zorg ervoor dat je dit doorgeeft aan je vrienden en familie.

Bron: APOST