Reis jij vaak met het openbaar vervoer? Dan heb jij meer kans om miljonair te worden

Ken jij het hele riedeltje van de machinist uit je hoofd en is je OV-chipkaart je beste vriend? Word je geduld vaak getest door de NS en geef je het OV niet zomaar op omdat je toch op een manier thuis moet komen! Wat blijkt: Jij hebt meer kans om miljonair te worden wanneer je vaak met het openbaar vervoer reist! En dat willen we natuurlijk allemaal! Hoe irritant die vertragingen, al die “stinkende” mensen en drukte ook is, aan het reizen met het openbaar vervoer zit ook een positieve kant.

De redenen waarom jij meer kans zou maken om miljonair te zijn zijn de volgende: Je vergt toch over een aantal eigenschappen wanneer je veel reist en juist die eigenschappen zullen je later helpen om miljonair te worden!

Jij hebt veel geduld
We weten allemaal dat reizen met het openbaar vervoer betekent dat je vaak niet op de afgesproken tijd vertrekt. Want als er iets NIET betrouwbaar is zijn het de vertrektijden wel van de trams en treinen! Maar hoe dan ook, door weer en wind sta jij daar braaf te wachten op het moment dat je eindelijk naar je bestemming kunt vertrekken. En juist dit geduld is cruciaal want het is een eigenschap die succesvolle mensen verder brengt.

Je komt op voor jezelf en vecht voor een plekje
Op één of andere manier kom jij altijd terecht in die ene overvolle trein. Maar jij laat het niet gebeuren dat je de hele rit moet gaan staan dus je stopt pas met zoeken als jij een fijn plekje hebt gevonden om te zitten en even te kunnen relaxen. Vechten voor een plek is nou juist iets wat je heel ver zal brengen in het leven.

Je verwerkt heel snel de informatie die je krijgt
Tijdens het reizen krijg je met heel veel informatie te maken! Of je moet noodgedwongen meeluisteren met het interessante gesprek van je buren omdat je je oordopjes bent vergeten, of er is weer eens voor de zoveelste keer van alles op je traject uitgevallen door spoorwerkzaamheden en moet je creatief zijn om zo snel mogelijk toch op de juiste plek van bestemming te komen. Kennis is macht en jij kunt alle informatie snel verwerken.

Je kunt heel snel schakelen
Aangezien je door het reizen altijd op je hoede moet zijn of alles wel precies volgens plan verloopt moet je dus ook snel kunnen schakelen en dus alle informatie die je binnenkrijgt meteen in actie om moeten zetten. En juist dit, snel schakelen, daar ben je dankzij het treinreizen erg goed in. In je carrière zal dit ook van belang zijn, en ga je hier profijt van hebben!

Je hebt de meest briljante ideeën
Het openbaar vervoer is voor sommige mensen een moment om even tot rust te komen. Voor jou is het een moment om tot briljante ideeën te komen. Je staart naar buiten en opeens heb je het!

Je bent trouw
Je hebt eigenlijk een hekel aan het OV, maar omdat je nou eenmaal toch ergens naar toe moet heb je weinig keus. Of je nu naar je werk, de kroeg of je vrienden moet, jij bent trouw en laat dat nu precies één van de belangrijkste eigenschappen zijn van een toekomstige miljonair.

Op naar nog meer treinreizen!

Bron: Beautify