Roel van Velzen is ‘grappen’ over zijn lengte helemaal zat en laat dit duidelijk merken

Roel van Velzen krijgt regelmatig opmerkingen te verduren over zijn lengte. Deze opmerkingen hebben dan ook wel eens een negatieve sneer en Roel van Velzen heeft onlangs via zijn social media platform duidelijk laten weten dat hij het helemaal zat is.

Instagram post

Via zijn Instagram deelt hij een foto van een gesprek tussen hem en een online pestkop. De pestkop maakt een, volgens hem grappige, opmerking en schrijft het volgende:

Ik zie dat de kindercrèche Roel van Velzen vrijuit gegeven heeft om buiten te spelen

Voor Roel van Velzen was dit het perfecte moment om keihard uit te halen naar de online pestkop en duidelijk te maken dat hij het helemaal zat is. Roel van Velzen reageert hierop met het volgende:

Goed dat je me hebt gementionned in dit bericht. Meteen een fijn gevoel op de maandag. Als ik je in het echt tegenkom krijg je een dikke knuffel van me. Of een complimentje of wat geld, of in ieder geval wat aandacht. Want érgens kom je iets te kort denk ik, als je dit soort dingen schrijft. Ik wens je veel positiviteit toe in de rest van je leven. X Roel

Een keiharde boodschap die door veel BN’ers wordt ondersteund! Deel dit artikel als jij, net als Roel van Velzen, een hekel hebt aan online pestkoppen!

Bron: Story