Roger maakt bekend in Temptation Talk dat Hij en Laura uit elkaar zijn

We worden allemaal wil van temptation en weten maar niet van ophouden en willen het liefst de hele dag lezen over temptation op Tv en internet en kijken naar beelden op sociale media van de deelnemers.

Dit keer was Roger bij Temptation Talk en werd hij flink aan de tand gevoeld door Rick Brandsteder. Hierin werd Roger gevraagd, geheel tegen de normale temptation regels in, wat de huidige relatiestatus van hem en zijn Laura zijn. Roger gaf toen aan dat de relatie na de opnames gestrand is… Dit bericht verscheen zelfs op nu.nl.

Dit bericht bekijken op Instagram

Dennissie W op de thee! Straks na #temptationisland bij #temptationtalk @rtl5

Een bericht gedeeld door Rick Brandsteder (@rick_brandsteder) op

Schijnbaar is Laura erg gepest na Temptation en eerder deze week heeft Roger het nog voor zijn ex opgenomen via Instagram: “Hoeveel mensen hebben al zelfmoord gepleegd, omdat ze elke dag opnieuw worden gepest? Hoeveel mensen hebben al in een situatie gezeten waarin je elke dag wordt gepest? Hoeveel mensen hebben al in een situatie gezeten waarin je als je op straat loopt, wordt aangevallen?”, schreef hij.
Roger houdt ook de makers van het programma verantwoordelijk voor het pestgedrag aan het adres van Laura omdat zij een verkeerd beeld schetsen door de beelden zodanig te monteren waardoor Laura er heel slecht door lijkt: “Schandalig, alsof aandacht trekken niet op een andere manier lukt. Kijkcijfers zijn niet belangrijker dan een mensenleven.”

Dit bericht is natuurlijk heel vreemd en staat lijnrecht tegenover het bericht wat we eerder kregen van Roger door zijn verschijning bij Goedele on Top. Daar ga hij aan dat ze nog van bil zijn gegaan in het vliegtuig op de terugweg, lees daarover meer hier, hij keek er ook zo intens blij bij dat dat moeilijk te faken valt, naar onze mening

Wat nu waar is weten wij nu ook niet. Ergens denken we dat Roger dit heeft moeten zeggen in Temptation talk van de makers zodat het programma nog enigszins spannend lijkt te worden want voor nu wordt het alsmaar saaier en saaier. We denken namelijk dat er eigenlijk helemaal niks is gebeurd en niks gaat gebeuren tussen die twee. De dubbele signalen die worden gegeven zijn meer om ons op een dwaalspoor te zetten.

Temptation talk met Rick Brandsteder is terug te kijken op Videoland

Wat vind jij? Reageer hieronder