Schaafwond bij moeder leidt tot amputatie nadat artsen over haar zoons keelpijn hadden gehoord

We hebben allemaal wel eens een pijntje gehad waar we niet al te veel over nadenken. Misschien struikelen we en botsen we tegen de muur, waardoor er snel een blauwe plek op onze arm ontstaat. Je ziet misschien een snee in je been, en je hebt geen idee hoe die daar gekomen is

Het overkomt op een gegeven moment iedereen wel eens en meestal halen we onze schouders erover op en gaan we verder. Maar voor een moeder in Wisconsin werd een kleine schaafwond bijna een levensbedreigende kwestie.

Alecia Kennen heeft in 2015 een klein ongelukje gehad. De 37-jarige moeder viel per ongeluk over de gezinshond en liep door de val op de vloer een heel klein schaafwondje op haar schouder op.

ingang woning

Ze had nooit gedacht dat het iets ergers kon zijn dan een vervelende schaafwond, maar ze had al snel door dat ze het bij het verkeerde eind had. Niet alleen stond het op het punt om een serieus probleem te worden, maar deze moeder was ook nog eens alleenstaand die drie jonge zonen helemaal alleen opvoedde.

Het was kort na de val dat ze een zeer scherpe pijn zag zich voelde ontwikkelen in de oksel van de schouder waar ze op viel. Het werd al snel zo ondraaglijk dat ze naar het ziekenhuis moest.

interview

Toen ze daar aankwam had het medisch personeel al snel door in wat voor gevaar ze echt was. In een paar dagen tijd zat Alecia op de intensive care afdeling te vechten voor haar leven.

Alecia had te maken met interne bloedingen. Al haar vitale organen begonnen uit te vallen terwijl haar longen zich vulden met vocht. Haar voeten begonnen zwart te worden omdat er niet genoeg zuurstof en bloed naar haar ledematen stroomde.

familieportret

De artsen probeerden er met een operatie achter te komen wat nu precies de oorzaak van het probleem was maar ze konden geen geen duidelijke diagnose stellen. Ze spraken met haar directe familie en zeiden dat ze zich op haar dood moesten voorbereiden.

Pas toen een van haar jonge zonen zei dat hij keelpijn had, besefte het medisch personeel wat er aan de hand was. Alecia had te maken met een veel voorkomende ziekte. In haar geval was het een zeldzaam gel dat veel schadelijker voor haar gezondheid was.

Bekijk de onderstaande video voor meer informatie:

Was jij net zo verbaasd als wij om te horen wat er mis was? Laat een reactie achter en deel dit met anderen als je zelf klaar bent met het artikel.

Onze artikelen worden geschreven met onze beste kennis, maar dit is algemene kennis en is daarom absoluut niet hetzelfde als een individuele consultatie bij een arts. Jouw gezondheid is belangrijk voor ons!

Bron: APOST