Scheten van vrouwen stinken 3 keer zoveel dan die van mannen

Mannen worden vaak als schuldige aangewezen als iemand z’n darmgassen heeft laten gaan, maar vrouwenscheten zijn veel erger. De stank die ze produceren is vaak heftiger dan die van een man en daar is een reden voor.

Een medisch tijdschrift uit Nieuw-Zeeland publiceerde een aantal merkwaardige feiten over scheten. We laten bijvoorbeeld tien scheten per dag en scheten van vrouwen stinken erger dan de ruften van een man.

Scheten van vrouwen stinken 3 keer zoveel dan die van mannen

Sluipers van vrouwen zijn niet te harden

Dat vrouwenscheten meer geur hebben is niet persoonsgebonden. Alle vrouwen hebben namelijk meer geconcentreerd zwavel in hun lichaam, waardoor de scheten een hardnekkige geur achterlaten. Voor degene die zich hier geen voorstelling van kan maken: een geur van rotte eieren. Met name de sluipscheten zijn evil, die blijven vaak ook nog het langst hangen. Maar ze doen het wel eleganter:

Een vrouw is vast de schuldige

Vrouwenscheten zijn altijd een bepaald taboe, maar de realiteit is dat ook vrouwen gewoon scheten laten. Als je neus dus binnenkort wordt geconfronteerd met een verschrikkelijke stank, kijk dan eerst eens naar vrouwen om je heen.