Home Bizar Slecht nieuws voor Aad van Toor, we wensen hem veel sterkte

Slecht nieuws voor Aad van Toor, we wensen hem veel sterkte

aad van toor

Bassie en Adriaan hebben een permanent plekje gekregen in ons hart gekregen na hun bekendheid als artiestenduo. Nu de jaren zijn verstreken, zijn zowel Bassie als Adriaan een stuk ouder en gaat het voornamelijk met Aad van Toor (Adriaan) wat slechter. Aad heeft een spoedoperatie aan zijn hart ondergaan. Dit heeft hij zondag bekendgemaakt, hij onderging drie bypasses in het Erasmus MC in Rotterdam.

“Ik voelde me per dag drie dagen ouder en vermoeider worden”
Uit een grondig medisch onderzoek die de 76-jarige Aad heeft ondergaan bleek dat hij hartproblemen had. Ondanks de heftige operatie is alles goed verlopen verder en hij toont zijn waardering aan het medisch personeel die hem tot in de kleinste detail heeft geholpen tijdens de procedure.

Ondanks de hartoperatie was de acrobatenduo nog steeds populair bij sommige jongeren, maar hun populariteit ontstond toen ze in de jaren zestig doorbraken als acrobatenduo The Crocksons. Ze waren zo populair dat ze over de wereld reisden wegens hun speciale stoelenact. Na dit succes kwamen ze regelmatig in een groot aantal televisieseries, waaronder De Plaaggeest, De Diamant en Het Geheim van de Sleutel.

Bron: Panorama