‘Sylvana Simons financieel in de problemen’

Dat niet iedereen een groot fan is van Sylvana Simons (47) is nu wel bekend. Nu blijkt het dat Sylvana financieel niet alles op een rijtje heeft. Al ruim 2 jaar heeft Sylvana geen inkomsten meer en moest ze zelfs haar auto verkopen.

Met haar politieke partij (Bij1) hoopt Sylvana in de Amsterdamse gemeenteraad te worden gekozen. Zodat ze op die manier haar idealen kan uiten en ook nog is geld kan verdienen. Als gemeenteraadslid zou ze in Amsterdam een maandelijkse vergoeding van €2352,29 ontvangen, met daarbij een onkostenvergoeding van €226,58. Een stuk meer dan ze de afgelopen twee jaar heeft gekregen.

Voorheen werkte Sylvana bij RTL4 waar ze succesvolle programma’s presenteerde zoals TV Makelaar, Dancing with the Stars en Char, het Medium. Na haar vertrek in 2009 kon ze een luxeleven blijven leiden. Als dagvoorzitter verdiende ze soms duizenden euro’s per dag, ze was in vele radioreclames te horen en ook als tafeldame van Matthijs van Nieuwkerk bij De Wereld Draait Door verdiende ze goed geld.

Multimiljonair

In de liefde ging het Sylvan voorheen ook goed af. Ze kreeg een relatie met de 18 jaar oudere multimiljonair Roland Kahn. In 2012 was dit echter over en besloten ze (niet als vrienden) uit elkaar te gaan.

Over die periode vertelde Roland aan Telegraaf: ‘Mijn ex was vooral een vrouw die alleen maar nam. Daarbij was ze altijd boos. Ze wilde ook steeds zelf in de zon staan, dat plekje gunde ze een ander niet. Ik ben er dus niet rouwig om dat het uit is. Integendeel.’

Bron: Telegraaf