Tienermeisje door minstens 10 mannen verkracht bij huisfeestje terwijl vriend moest “lachen”

Een minderjarig meisje zegt dat ze door ten minste 10 mannen op het huisfeest van een vriend werd verkracht, terwijl haar vermeende vriend haar gewoon uitlachtte.

Het 17-jarige slachtoffer, die niet genoemd kan worden, vertelde dapper over haar beproeving om anderen te helpen.

In een video die ze op sociale media plaatste, zei ze: “Mijn zogenaamde vriend zag me daar naakt op bed liggen, keek me aan, lachte en ging weg.

“Ze bleven mij verkrachten en andere jongens kwamen ook binnen. De een na de ander en ze gingen door.”

De politie in Florencio Varela, Argentinië, onderzoekt naar verluidt 10 mannen nadat het slachtoffer beweerde dat ze gedrogeerd was op het feest.

Een verdachte nam het meisje mee naar een slaapkamer waar ten minste negen anderen zich bij hem voegden, vertelden juridische bronnen de lokale media.

Na de beproeving zei de tiener dat ze bijna bewusteloos was in de slaapkamer toen de huiseigenaar haar naar verluidt verkrachtte voordat ze haar vroeg om te douchen en te vertrekken.

Toen ze het huis verliet, botste ze tegen een ex-vriend die haar ervan overtuigde de zaak aan de politie te melden.

De wettelijke leeftijd voor toestemming in Argentinië is 18 jaar.

Rapporten zeiden dat de tiener een politieagent benaderde die haar terug naar het station vergezelde om een ​​klacht in te dienen.

Volgens gerechtelijke bronnen wist het slachtoffer de verdachten te identificeren. Een medisch onderzoek bewees ook dat ze tekenen van seksueel misbruik had.

De politie heeft nu negen verdachten belast met seksueel misbruik, waaronder een 14-jarige jongen die onder toezicht van een jeugdrechtbank staat, volgens de lokale media.

Een 21-jarige man is ook aangeklaagd, maar zijn huidige verblijfplaats is onbekend en er is een internationaal arrestatiebevel uitgevaardigd.

Het onderzoek gaat door.