Tim Hofman onthult: Thomas en Yasmin LIEGEN!

Tim Hofman zegt dat Thomas en Yasmin de boel compleet belazeren bij hun deelname aan Temptation Island. De presentator ‘bevestigt’ de geruchten die al langer over het stel gaan in een inmiddels verwijderd bericht…

Team Tempa beschikt nog over een screenshot van het gesprek en is niet te beroerd deze met de wereld te delen. ”Ok even over #temptationislandvips hè,” begint Aafke Romeijn de discussie op Twitter. ”Ben ik de enige die denkt dat Thomas en Yasmin dit doen als een soort pr-stunt voor hun youtube-kanalen en dat ze precies hebben afgesproken wat ze gaan doen? Is het überhaupt wel een stel?”

Tim Hofman denkt niet dat het zo is, hij WEET dat het zo is. ”Is zo,” schreef hij in de inmiddels verwijderde tweet. ”Waren uit elkaar voor ze begonnen. In vlogs zeggen ze van niet, maar iedereen achter de schermen weet van wel.” Hieronder zie je Team Tempa’s screenshot van het gesprek.

https://www.instagram.com/p/B0LKpYen4yE/?utm_source=ig_embed

Na de geruchten zijn de twee geinterviewd, waarin ze worden gevraagd over de roddels en wat ze hierover te zeggen hebben. Bekijk de interview hieronder:

Wat denk jij? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Shownieuws

Wat vind jij? Reageer hieronder