Tino Martin reageert op relatiegerucht Gerard Joling

Tino Martin en Gerard Joling zijn dikke vrienden en hebben in het verleden zelfs samen een single uitgebracht. Volgens de roddelbladen zou er echter meer spelen tussen de twee en zouden ze het wel ‘erg gezellig’ hebben met elkaar. De zanger reageert nu zelf op alle geruchten.

Aan RTL Boulevard vertelt Tino hoe het precies zit. “Gerard is gewoon een vriend van mij. Ik heb met hem tweeënhalf jaar geleden een plaat opgenomen. That’s it.” De twee moeten vooral ‘erg lachen’ om de geruchten. ” Je kent Gerard, die zou zeggen: ‘Ik wou dat het waar was!’, haha. Nee, wij zijn gewoon vrienden en ik vind het heel flauw. Als jij bij wijze van spreke goed met elkaar omgaat, twee mannen die het leuk met elkaar hebben, die een feestje hebben, of een keer een arm om elkaar heen slaan, dat er dan mensen zijn die zeggen: dan heb je een relatie met iemand. Dat is zó flauw!”

Tino vindt dat geruchten meer zeggen ‘over de mensen die zoiets kinderachtigs verspreiden’. De volkszanger sluit af met duidelijk woorden: “Het is allemaal lariekoek!”

Bron: Shownieuws