Twee Temptation Islanders zullen het tegen elkaar opnemen in de boksring en je raadt nooit wie?!

Temptation blijft ons bezighouden! wie de deelnemers en de verleiders zijn, wat ze doen in hun privé tijd, waar ze geboekt zijn en vooral: wie met wie wat doet! Vooral dat laatste lijkt ons erg te boeien en we kunnen met z’n allen niet wachten op het laatste kampvuur! Want dan gooien alle deelnemers eindelijk hun instagram open en kunnen we lekker allemaal Inspector Gadget spelen! Maar nu weer het nieuwste nieuwtje in TempaLand:

De tweede editie van Boxing Influencers is weer in aantocht en nu doen twee deelnemers van Temptation Island mee en zullen het zelfs tegen elkaar opnemen! En dit zijn: Onze temperamentvolle Sidney en de altijd rustige Morgan.

Gister maakte Melvin Manhoef van Club Hub bekend dat de twee het tegen elkaar gaan opnemen. Hij vertelt dat hij trots is op de eerste editie van het boksspektakel. ”Ik vond het een geslaagd event,” zegt hij. ”Ik heb heel erg genoten, het niveau was gewoon goed. En in oktober doe ik Boxing Influencers 2!”

Sidney en Morgen van Temptation Island ruzie hadden wat ruzie op Instagram. Sidney had online laten weten dat hij was gevraagd om mee te doen aan Boxing Influencers en heeft vervolgens Morgan uitgedaagd om met hem de ring in te stappen. Morgan reageerde op de uitdaging met een filmpje op zijn Instagram waarin hij onder andere zei dat Sidney hem had geblokkeerd: “Kleine jongen, durft niet te reageren op app, alleen maar op social media.” Hier ging Sidney weer fel tegenin: “Ik heb je niet geblokkeerd, jij reageert niet. Dus bij deze: ik ga jou verslaan man.”

We zijn natuurlijk heel erg benieuwd wat er van dit gevecht gaat komen en wie dit gevecht gaat winnen! Keep you posted!

Bron: HLN en Cosmopolitan