Volgende week geen nieuwe aflevering van ‘Riverdale’

Fans van ‘Riverdale’ zitten iedere donderdag met smart voor de televisie te wachten tot er weer een aflevering van hun favo serie op Netflix verschijnt. Normaal gesproken kun je wekelijks genieten van nieuwe beelden, maar af en toe wijkt die regelmaat een beetje af. Dat geldt ook voor volgende week.

Soms worden er bij het droppen van nieuwe ‘Riverdale’-afleveringen één of meerdere weken overgeslagen. Dat gebeurde bij vorige seizoenen en is ook nu weer het geval. Omdat er op 28 november Thanksgiving wordt gevierd in de Verenigde Staten, hoeven we op die dag niet te hopen op een nieuwe aflevering. De eerstvolgende verschijnt op 21 november, daarna moeten we geduld hebben tot 5 december.

Is dat alles? Nope, helaasch. De kans is groot dat ‘Riverdale’ net als voorgaande jaren weer een midseason break krijgt. Dat houdt in dat de serie in twee delen wordt geknipt en dat daartussen een tijdelijke pauze wordt gehouden.

Vorig jaar werd de break tussen december en januari gehouden. Of dat nu weer rond die periode gaat zijn, is nog niet duidelijk.

Bron: TAGMAG