Volgens pedofiel Nelson M. kunnen 2-jarigen prima zelf beslissen of ze seks willen

In een nieuwe aflevering van Danny op straat spreekt Danny Ghosen vanavond met een pedofiel die al eerder aardig wat stof heeft doen opwaaien. Nelson M. profileert zichzelf als iemand met seksuele gevoelens naar kinderen, maar zou daar niet naar handelen. Als voorzitter van de club Kinderbevrijdingsfront wil hij aandacht vragen voor de rechten van pedofielen. Uit oude tweets van de club blijkt echter dat Nelson ook contact heeft gehad met een 5-jarige die hij zijn “boyfriend” noemt.

Nelson M.

Een voorstukje uit het programma Danny op straat, dat vanavond om 21.10 uur te zien is op NPO2, houdt de gemoederen al een dag bezig. Daarin stelt Nelson M. namelijk dat kinderen goed zelf kunnen beslissen of ze wel of geen seks willen hebben. Nelson M. vraagt zich af waarom een kind van 2 of 3 jaar wel ontwikkeld genoeg zou zijn om te zeggen of hij of zij trek heeft in een ijsje, of om te zeggen zin te hebben om naar de speeltuin te gaan. Maar dat dat ineens niet meer telt als het om seks gaat. Volgens Nelson M. “moeten er weer een beetje naartoe dat seks niet iets heel vreemds is.”

Pedopride

Het is niet de eerste keer dat Nelson M. de aandacht op zich weet te trekken. Zo deed hij eerder al mee aan het programma ‘Je zal het maar zijn’ waarin destijds pedofilie behandeld werd. In die aflevering was dat nog met een vermomming. Maar later sprak hij zich uit in meerdere media, waaronder zelfs Russische. Vorig jaar kwam hij al in het nieuws door flyers uit de delen op de Gaypride. Hierin vroeg hij met zijn pedoclub ‘Kinderbevrijdingsfront’ aandacht voor pedofilie en vond hij dat de pride ook open moet staan voor mensen die op kinderen vallen. Daarnaast beheerde hij nog een twitteraccount onder de naam pedopride2019.

Kinderbevrijdingsfront

Zijn opmerkelijke tweets op het twitteraccount van pedoclub Kinderbevrijdingsfront bezorgde hem al eens bezoekje van de politie. In de tweets, die Engels geschreven waren, was te lezen dat hij bezoek kreeg van zijn boyfriend. De jongen zou vijf jaar oud zijn. Samen gaan ze twee dagen doorbrengen, de vijfjarige blijft voor het eerst slapen en samen gaan ze heel veel plezier hebben. Een andere opvallende tweet “Well this kinda hurts, turns out there is such a thing as too tight”.

Tekst gaat verder onder afbeelding.

Martijn

Niet alleen in het openbaar doet Nelson M. opvallende uitspraken. Ook in een besloten e-maillijst onder oud leden van de club Martijn is hij actief. Uit onderzoek van tech-journalist Daniël Verlaan blijkt dat de oud-leden nog honderden e-mails uitwisselden waarin ze elkaar tips gaven om kinderen te misbruiken. Zo kun je het best via een datingsite op zoek gaan naar een “dikke en lelijke alleenstaande moeder”. Ook wordt uitgewisseld hoe je bewijsmateriaal zoals DNA kunt vernietigen. De tips zijn allemaal te bekijken in een handboek, die in besloten kring wordt verspreid.

In januari kreeg Nelson M. nogmaals bezoek van de politie. Dit in het kader van een strafrechtelijk onderzoek naar de voortzetting van de sinds 2014 verboden pedoclub ‘Martijn’. De politie deed vorige maand op meerdere plaatsen invallen waaronder bij Nelson M. en Marthijn U. de oprichter van de voormalige pedoclub ‘Martijn’.

Vanavond mag Nelson M. dus opnieuw zijn bizarre ideeën omtrent pedofilie wereldkundig maken.

Bron: Boevennieuws.pro