Voor alle kroegtijgers: deze dingen herken jij sowieso tijdens het uitgaan

Elk weekend is het weer raak: de kroegtijger mag weer naar haar natuurlijke habitat. Losgaan op je favoriete nummers van Lil’ Kleine, Ronnie Flex en The Spicegirls niet te vergeten. Onder het genot van een wijntje show je je beste dansmoves. Tegen een uurtje of vijf in de ochtend ga je kruipend naar huis en spookt er maar één ding door je hoofd: het was het waard. Als party animal in hart en nieren komen deze situaties je zeker bekend voor.

1. Indrinken is leuker dan het uitgaan zelf

We kennen het wel: beetje babbelen, bussen en shotten, voordat je de hort op gaat. Het is altijd gezellig en stiekem vinden we dit leuker dan het uitgaan zelf. Dat zeggen we niet hardop natuurlijk.

2. Die ene vriendin die nog geen achttien is

Één persoon is nog geen achttien en dat is toch wel een dingetje. Keer op keer loop je met trillendje handen naar de kroeg in de hoop dat iedereen naar binnen mag. Gelukkig gaat het negen van de tien keer goed en hebben jullie de avond van je leven.

3. Wel of geen jas

De grootste struggle van de avond begint thuis al. Neem je wel of geen jas mee naar de kroeg? Hmm… Aan de ene kant scheelt het geld en een veel te lange rij waar je niet in hoeft te staan. Aan de andere kant krijg je het al koud als je er alleen al aan denkt.

feesten

4. Dat moment dat je iedereen kwijt bent

Je weet gewoon dat er een moment op de avond gaat komen dat je je vriendinnen kwijt bent. Omdat je zo in je uppie staat, is er altijd wel een leuke jongen die je gezelschap houdt. Pooh, wat vervelend zeg. Wist je dat je via WhatsApp kunt zien waar je vriendinnen zijn tijdens het uitgaan? Lees het hier.

5. Overal drank

BIERDOUCHE! Overal. Is. Drank. Het plakt aan alle kanten en dat kapsel waar je zo je best op had gedaan, is volledig geruïneerd. Je kunt wel janken. Maar ach, dat hoort er ook wel een beetje bij.

6. Zingen zonder dat je de tekst kent

Niets fijner dan keihard meeblèren op de muziek die gedraaid. Dat je van geen enkel nummer de tekst kent, maakt absoluut niet uit. Niemand die het ziet, toch?

7. Alles in je Snapchat-verhaal

Natuurlijk moet de hele wereld weten hoe fantastisch jouw avond is. Een selfie hier, filmpje daar en hup, in je Snapchat-verhaal.

Dat is nog lang niet alles! Wacht maar tot nummer 11 ziet, dat is pas herkenbaar van tijdens het uitgaan!Kijk snel verder op de volgende pagina…