Vrouw (22) deelt foto met het resultaat van een bezoekje aan een “horrorkapper”

We zien vaak dat als we iets aan onszelf laten doen, als is het aan onze lippen of onze wenkbrauwen dat het soms helemaal misgaat. En het lijkt er op dat het steeds vaker misgaat. We doen er zelf ook van alles aan en gebruiken zelf ook van alles om er maar zo mooi mogelijk uit te zien. Zo ontharen we door gebruik te maken van laser, ontharingscrème, hars, epilady, scheermesjes, maar ook lippenstift, oogschaduw, wenkbrauwpoeder en andere make-up.

De jonge vrouw in dit verhaal wilde zichzelf ook een beetje opnieuw stijlen en had een mooi voorbeeld van een zogeheten “undercut” gevonden waarmee ze naar de kapper toeging. De 22-jarige Lucy Barrows is allesbehalve te spreken over de knipbeurt die ze bij een kapperszaak in Cheltenham kreeg. De kapper ging akkoord met het ontwerp en wilde voor haar het mooie patroontje scheren op haar achterhoofd, hetgeen helemaal mis ging en in de verste verte helemaal niet leek op het voorbeeld.

Ondanks dat de knipbeurt al enkele maanden geleden plaatsvond, had Lucy nu pas de moed om de foto’s online te plaatsen, hierbij schrijft ze: “Waarschuwing: de slechtste kapbeurt ter wereld,” schrijft ze bij de foto’s. “Als je een slager zoekt dan ben je op het juiste adres. Ze hebben mijn haar én mijn zelfvertrouwen verwoest. Ik kon zelf niet gaan werken hierdoor”.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10218144594707435&set=ecnf.1265454653&type=3&theater

De kapperszaak ontkent betrokken te zijn bij de knipbeurt maar heeft haar wel haar geld geretourneerd.