Vrouw ‘doodverklaard’ en werd levend teruggevonden in vriezer van mortuarium

Zou er leven na de dood kunnen zijn? Voor deze Zuid-Afrikaanse vrouw was de dood toch echt niet helemaal het einde.

Paramedici uit Johannesburg werden onlangs behoorlijk verrast. Een vrouw, die nog niet bij naam is genoemd, werd wettelijk doodverklaard en opgeslagen in de vriezer van een mortuarium. Maar toen ze eruit werd gehaald, kwamen ze erachter dat ze nog ademde.

Wat ging er fout?

De vrouw was betrokken bij een auto-ongeluk met twee andere slachtoffers. De paramedici controleerden haar hartslag en ademhaling om vast te stellen of ze nog leefde. De familie praat nu met het ambulancepersoneel om over hun manier van werken te praten.

In januari 2018 vond een soortgelijk incident plaats in de regio Asturië in Spanje. Een gevangene in een van de lokale gevangenissen werd door drie verschillende artsen doodverklaard, maar vlak voor zijn autopsie “kwam de man weer tot leven”

Twee andere gevallen deden zich voor in Zuid-Afrika: de lichamen waren naar het mortuarium gebracht, maar werden niet lang daarna nog ademend aangetroffen. Een van hen schreeuwde zelfs om vrij gelaten te worden!

De vrouw lag misschien nog maar heel kort in de vriezer van het mortuarium, maar ze ligt nu te herstellen in een ziekenhuis in de buurt van Johannesburg. De technici van het mortuarium moeten ook herstellen, om over de schok heen te kunnen komen!

Als je de rillingen kreeg van dit verhaal (snap je?), deel dit artikel dan met je vrienden en familie!

Bron: APOST