Vrouw in Australië redt een spin zo groot als een hond

Oprichtster van dierenverblijf Betty’s Barnyard Rescue, Betty, heeft een spin gered ter grootte van een hond. Er wordt gedacht dat het zou moeten gaan om de grootste spin ter wereld, maar aangezien hij nooit is opgemeten is dit nooit bevestigd. Het ging hier om een jachtkrabspin, die bestaan uit 1094 soorten…

Betty deelt op Facebook een kort bericht met een foto van de gigantisch lijkende spin op Facebook. “Dit ben ik met één van onze buren. Gelukkig voor dit prachtige meisje red ik niet alleen boerderijdieren. Kun je geloven dat iemand dit prachtige schepsel wilde vermoorden?!”, schrijft ze. Dezelfde dag plaatst Betty een update over de opzienbarende vondst op de pagina van haar dierenopvang: “Ze is zeker echt en zeer groot en niet gefotoshopt!”.

De Australische rept met geen woord over de grootte van de spin. Ook maakt ze geen vergelijking met afmeting van een hond, maar aan de foto te zien is het goed te begrijpen dat deze vergelijking gemaakt wordt. Daarnaast is de kleinste hond ter wereld slechts 9,65 centimeter hoog, dus het is geen gekke vergelijking.

Wat vind jij van deze spin? Deel dit met je vrienden en/of familie die ook zo’n hekel hebben aan spinnen!

Bron: Facebook