Vrouw trouwt met Zombie Pop, mensen denken dat het een overleden kind is

Je hebt de raarste mensen op de wereld rondlopen. Mensen met de raarste fetisjen, zoals we hier al zagen met een man die zijn vrouw als slavin gebruikt voor genot. Of mensen die verliefd zijn op andere dingen zoals fietsen en auto’s. Tegenwoordig kijken we er ook niet eens meer raar van op dat mensen allemaal hun eigen gekke trekjes hebben, we zijn gewend om veel gekke dingen te zien.

Zo ook het meisje uit dit verhaal dat na een, volgens haar, liefdevolle en intieme relatie van 7 jaar in het huwelijksbootje is gestapt met haar…. POP. Een pop die er als zombie uitziet welteverstaan. Na hun huwelijk hebben ze ook met elkaar de liefde bedreven, aldus Rossi.

Felicity Kadlec Rossi van 20 jaar heeft, sinds ze getrouwd is met haar in haar ogen 37 jaar oude pop die Kelly Rossi heet, veel haarberichten ontvangen van mensen die denken dat haar vrouw een dood kind is.

Felicity kreeg veel haatberichten en is daarom naar de politie gestapt zodat zij konden bevestigen dat het niet om een dood kind ging maar om een pop. Elke keer als ze vertelde aan degenen die haar confronteerden dat het geen kind was dan geloofden ze haar niet en op deze manier wilde ze daar een einde aan maken.

Felicity heeft Kelly gekregen op haar 13e en heeft in die jaren erna een hele innige liefdesrelatie met haar opgebouwd. Ze is getrouwd met Kelly en heeft zelfs haar naam op haar arm laten tatoeëren.

Kijk snel op de volgende pagina voor de foto’s van hun huwelijk! Deze wil je echt niet missen …..