Vrouwen vertellen de ergste openingszinnen die ze hebben gehoord en ze zijn om te gillen

Tegenwoordig is het heel normaal dat je naar een datingsite gaat om serieuze dates te vinden, of deze nou gratis is of niet. In plaats van de dating op zich, vinden we het tegenwoordig erg fijn om eerst iemand digitaal een beetje te leren kennen voordat we hem of haar in het echt ontmoeten. Naar een relatie toewerken lijkt tegenwoordig niet meer zo makkelijk als vroeger waar je of via via aan iemand werd gekoppeld en vaak op slag verliefd werd. Of gewoon een leuk persen leerde kennen in de supermarkt, bibliotheek of bar. Soms is het zelfs zo erg dat de liefde die je voor iemand voelt wederzijds lijkt te zijn maar dat je keihard wordt gefriendzone’d! Het gaat allemaal dus niet meer zo makkelijk als vroeger!

Dat het de mannen blijkbaar niet meer even goed afgaat als vroeger, dat kun je wel opmerken uit onderstaande openingszinnen. Sommige openingszinnen zijn zelfs zo erg dat je mond er letterlijk van open valt en je nekharen ervan overeind gaan staan!

Kijk mee en huiver:

Michelle
Ooit zei een jongen tegen mij:” Toen je de kamer binnen kwam lopen, keek ik naar je kont en dacht ik – Ja die kan ik wel doen. Toen zag ik je gezicht en dacht ik – Ja die kan ik zeker doen”
…..

Jo
Ik werd een keer achtervolgd door een busje met twee mannen erin die met geld aan het wapperen waren.. Die hadden hele andere intenties vrees ik..

Mara
Ik stond een keer op de trein te wachten toen er een jongen naar mij toe kwam. Hij vertelde mij dat ik mooi was en dat ik op zijn zusje en nichtje leek. Toen vroeg hij mijn nummer..

Sam
Een jongen kwam een keer heel dichtbij mij staan en ging aan mij ruiken…..

Kunnen openingszinnen tegenwoordig nog wel? Kijk mee op het volgende filmpje van Streetlab:

Dat het nog erger kan bewijst het volgende lijstje en dan vóóral die laatste in Utrecht! Die kan écht niet!!