Wáttt! : Zijn Milou en Morgan van Temptation island een setje?!

Rodanya en Morgen hebben het laatste kampvuur overleefd. De laatste keer begon ze natuurlijk een beetje jaloers te worden omdat Morgan toch een beetje los kwam, maar uiteindelijk hebben ze alles overleefd.

Na de opnames schijnt het, zoals de geweldige Team Tempa op instagram laat weten, niet goed te zijn gegaan en Danicio zou er iets mee te maken hebben gehad… We zijn natuurlijk heel erg benieuwd wat hiervan waar is en kunnen niet wachten om hier meer over te weten!

Onderstaand filmpje bevestigt in ieder geval wel dat het over is tussen Rodanya en Morgan maar om het allemaal nog dramatischer te maken, zou hij nu met Milou zijn?!?!!! Dat lees je hier! En Milou en Heikki waren toch samen gezien na temptation, zoals hier te zien is!

https://www.instagram.com/p/BwKzPCdBwCY/?utm_source=ig_embed

Ook willen we graag deze foto met je delen die we vonden op Beautify waarin Rodanya antwoord op de vraag “Hoe voelt het om Morgan kwijt te zijn aan Milou?”, haar antwoord luidt: “Wens d’r sterkte”…. Nou kan het niet nog spannender worden gemaakt! We zijn zo benieuwd wat daar allemaal aan de hand is!!

We moeten nog heel even wachten maar dan komt eindelijk de laatste aflevering, de confrontatie van de koppels met elkaar en dan weten we EINDELIJK hoe het echt zit!!