Word verliefd op iemand die je ziel weet te raken, voor hij je lichaam aanraakt

Er zijn buitengewone voorbeelden van mensen in de wereld, individuen die weten hoe ze ons rust kunnen geven, en naast wie we ons thuis voelen. Velen zullen kunnen zeggen dat ze er voor ons zijn, maar alleen degenen die onze zielen echt kunnen raken, kunnen onze reisgenoten zijn.

Hoeveel mensen komen we onderweg tegen? Velen, van sommigen zullen we zelfs hun namen en gezichten niet herinneren, anderen echter, zij die de snaren van ons hart weten te raken, zullen we nooit vergeten.

man kust vrouw

Dit soort mensen slaagt erin onze gevoelens en onze emoties te voeden, waardoor we ze zo lang mogelijk naast ons willen hebben. Maar vaak zijn ze de eersten die dit alles kapot maken omdat we ten prooi vallen aan innerlijke demonen die we nooit onder ogen hebben gezien, conflicten die we nooit hebben opgelost.

In plaats van te liegen, ontsnappen en ons verstoppen moeten we ons openen en onze nog open wonden tonen. Degenen die oprecht van ons houden, zullen weten hoe ze zonder angst naar ze moeten kijken en zullen ons helpen ze te genezen.

Onze acties weerspiegelen soms onze intenties niet, dus ondergaan we de consequenties met tegenzin en gaan we steeds verder weg van wie of wat we echt willen zijn. Hoe vaak hebben we niet tegen iemand of tegen onszelf gezegd “het was niet mijn bedoeling”?

Daarom moeten we goed nadenken voordat we iets zeggen of doen waar we spijt van kunnen krijgen. De effecten zijn te zien in onze omgeving, in het dagelijks leven, maar in plaats van te reageren en dingen te veranderen, staan ​​we stil en kijken we hoe onze wereld instort.

Word verliefd op iemand die je ziel weet te raken, voor hij je lichaam aanraakt

Het is niet mogelijk en het is niet goed om iemand bij je te houden die weg wil gaan, maar we moeten leren om de echte reden voor dat afscheid te vinden, ook door “in de spiegel te kijken”. Soms creëren we zelf de voorwaarden voor een breuk, waardoor onze trots de overhand krijgt in plaats van onze liefde.

Het erkennen van iemands fouten, iemands eigen beperkingen en tekortkomingen is de eerste stap om te veranderen, zonder ooit zijn waardigheid in het gedrang te brengen.

We moeten leren de waarde van onze banden te herkennen en het verschil te begrijpen tussen degenen die alleen ons lichaam kunnen raken en degenen die onze ziel bereiken.

Bron: BekijkdezevideoHuffpost