Zelfstandige vrouwen hebben een man nodig met deze 7 eigenschappen

Zelfstandige vrouwen kunnen soms een van de beste relaties hebben als je weet wat ze van een relatie willen. Het trieste is dat mannen zich meestal geïntimideerd voelen door dit soort vrouwen. Ze gaan zelfs zo ver dat ze mensen aan het lijntje houden totdat ze het uiteindelijk opgeven.

Een zelfstandige vrouw is al compleet en heeft niemand nodig om haar aan te vullen. Dit is iets waar anderen moeite mee hebben.

Ook al is ze helemaal alleen, toch is ze op zoek naar iemand om haar leven mee te delen. Ze is op zoek naar die minnaar, beste vriend en maatje. Het is een grote eer om dit te mogen delen met een onafhankelijke vrouw. Ze heeft haar eigen leven, maar wil dat jij er ook in voor komt.

1. Respect

Respecteer haar tijd, emoties en meningen. Als je haar niet respecteert binnen de relatie, dan zal ze niet lang bij je blijven.

Ze verwacht dat je haar waardeert zoals ze zichzelf ook waardeert. Ze weet dat ze veel heeft moeten meemaken om te komen waar ze nu is en dat er altijd ruimte is voor verbetering.

Negeer haar behoeften of meningen niet. Je hebt misschien een sterke mening, maar denkt niet dat jouw mening de enige is. Zij heeft er ook een. Als je niet naar haar luistert, dan zal ze je alleen achterlaten met je eigen mening.

2. Tijd

Ze gaat tijd nodig hebben. Het maakt niet uit hoe goed jullie lijken te klikken of hoe sterk de chemie is, je zal niet snel kunnen merken of jullie een match zijn. Ze heeft tijd nodig om er zeker van te zijn dat je haar tijd en vooral haar liefde waard bent.

Ze weet hoe ze alleen door het leven moet gaan en het delen van het leven met iemand anders maakt haar een beetje angstig. Wees geduldig en geef haar de tijd die ze nodig heeft.

3. Medeleven

Het kan lijken dat ze afstandelijk doet en kan zelfs kil overkomen. Zo is ze echt niet. Ze ziet er niet voor niets zo uit. Ze heeft muren om haar emoties heen gebouwd om zichzelf te beschermen. Je moet geduld hebben en haar laten zien hoeveel je echt om haar geeft.

Ze wil geen woorden horen. Woorden betekenen niets voor haar. Ze wil dat je haar door middel van acties laat zien dat je van haar houdt. Medeleven staat bovenaan haar lijstje. Laat haar zien dat je van haar houdt. Ze wil al je oprechte emoties zien en voelen.

4. Vrijheid

Ze wil niet alleen vrij zijn, maar ze heeft het ook nodig om zich goed te kunnen ontwikkelen. Ze heeft tijd voor zichzelf nodig. Dit betekent niet dat ze niet van je houdt of dat ze zich verveelt als ze bij je is.

Ze heeft deze tijd nodig om aan zichzelf te werken. Ze heeft tijd voor zichzelf nodig om weer sterker terug te kunnen komen.

5. Eerlijkheid

Ze speelt geen spelletjes. Ze doet ook niet aan onenightstands. Als ze in je is geïnteresseerd, dan moet je eerlijk en oprecht tegen haar zijn.

Ze wil weten dat ze niet zomaar een extra nummer bent op zijn lijst. Ze is geen trofee en ze staat niet toe om op die manier behandeld te worden. Ze moet weten dat je echt meent wat je zegt.

6. Liefde

Ook al is ze zo zelfstandig, dit wil dit niet zeggen dat ze geen pijn kan voelen. Iedere keer dat ze op de tweede plaats in je leven wordt gezet doet haar pijn.

Het doet haar ook pijn als je twijfelt aan haar liefde. Ze is niet zoals de andere vriendinnen die je hebt gehad en ze wil dat je dat weet. Ze moet weten dat je onvoorwaardelijk van haar zal houden. Ze zal er helemaal voor gaan en verwacht dat jij dat ook doet.

7. Je moet onafhankelijk zijn

Ze heeft iemand nodig die haar begrijpt. Ze wil iemand die begrijpt dat ze niet iedere seconde van de dag met iemand anders hoeft door te brengen. Ze wil gewoon zelf kunnen functioneren, want dat kan ze.

Ze wil iemand die begrijpt dat haar carrière belangrijk is, maar ze wil ook hard werken aan haar relatie. Ze wil een wedstrijdje maken van wie het meest zelfstandig is.

Ze wil iemand die weet hoe hij voor zichzelf moet zorgen en niet verwacht dat ze zijn “moeder” is. Ze wil een gelijkwaardige partner. Ze wil iemand die voor zichzelf kan opkomen, maar ook weet dat ze één zijn in de relatie.

Ben je een zelfstandige vrouw? Vertel ons wat je in een man zoekt in de reacties hieronder! Zorg ervoor dat je dit deelt met al je onafhankelijke vriendinnen.

Bron: APOST